Naar boven

Acties van Geels Woonwarenhuis


Bij Geels Woonwarenhuis hebben we doorlopend acties en aanbiedingen. Naast de onderstaande speciale acties hebben we in alle speciaalzaken altijd aanbiedingen met diverse producten. Scroll door de pagina om de speciale acties te bekijken. 

Onze actuele Formido folder vind je onder de knop “Onze nieuwe folder is er weer“ op de homepage.    


 

MAGAZIJN LEEGVERKOOP T/M 20 JANUARI

Profiteer nu van waanzinnige kortingen tot 70% op de mooiste producten.
 
Om ruimte te maken voor de nieuwe collectie willen we zo snel mogelijk af van de oude
voorraad. Let op: van veel producten hebben we er maar één of twee op voorraad.

Wie dus écht slim wil profiteren, komt zo snel mogelijk naar onze winkel!

 
 
 
Korting Nespresso Koffiemachines

Je kunt nu tijdelijk je Nespresso koffiezetapparaat met korting bestellen. Zoek je nog een leuk cadeau voor onder de boom? Of wil je jezelf verwennen met de lekkerste koffie in 2018? Ga dan voor een prachtig Magimix Nespresso apparaat. Alleen in december de allergoedkoopste bij Geels Woonwarenhuis. Korting tot wel €90,-! Inclusief gratis verzending.

Lees alles over deze actie
 Korting Magimix Foodprocessors (Keukenmachines)

Nú korting op de beste Magimix Foodprocessors bij Geels Woonwarenhuis. Nu online de goedkoopste. De Magimix keukenmachines zijn ideaal voor allerhande keukenactiviteiten. Hakken, mixen, blenden of kloppen, alles kan. De Magimix mag eigenlijk niet ontbreken in jouw keuken. Inclusief gratis verzending van deze actieproducten.

Lees alles over deze actie


 

Altijd 25% korting op Sikkens verf bij Geels Woonwarenhuis

Geels Woonwarenhuis is Erkend Sikkens Specialist. Als Erkend Sikkens Specialist bieden wij optimale service en betrouwbare verfkwaliteit. 

Je koopt Sikkens voor de topkwaliteit. Wij garanderen je dat je die ook daadwerkelijk krijgt: product- en kleurkwaliteit zijn verzekerd door het gebruik van officiële Sikkens-grondstoffen zoals kleurenpasta’s en gecertificeerde mengmachines. Zo weet je zeker dat het product de voorgeschreven levensduur behaalt, en de meer dan 50.000 kleuren tot hun recht komen op je houtwerk of muur.

En om een perfect resultaat ook voordelig te kunnen realiseren geven wij altijd 25% korting op alle Sikkens verven.