Naar boven

Acties van Geels Woonwarenhuis

 


Bij Geels Woonwarenhuis hebben we doorlopend acties en aanbiedingen. Naast de onderstaande speciale acties hebben we in alle speciaalzaken altijd aanbiedingen met diverse producten. Scroll door de pagina om de speciale acties te bekijken. 

Onze actuele KlusWijs folder vind je onder de knop “Onze nieuwe folder is er weer“ op de homepage.   


  
raamdecoratie korting geels
20% korting op raamdecoratie bij Colors@Home Geels

Profiteer van 20% korting op sfeervolle raamdecoratie bij Colors@Home Geels t/m zaterdag 8 februari.

Raamdecoratie is één van de belangrijkste sfeermakers in huis. Het is niet alleen sfeervol, raamdecoratie biedt de hoeveelheid licht, privacy en zorgt voor extra isolatie. Benieuwd welke raamdecoratie het best past in jouw interieur? Kom voor raamdecoratie advies naar onze winkel!

Meer over raamdecoratie
   
Pannen inruilactie! Jouw pan is geld waard.

Ruil nu je oude pan in en ontvang tot 17,50 korting op een nieuwe pan! De actie is geldig t/m 15 februari, ook op afgeprijsde pannen. Alleen geldig in onze winkel. De actie geldt niet voor Les Forgées pannen van Le Creuset.

Lees alles over deze actie
 
 

  
 
 
Jouw slimme maatwerkkast gratis ingemeten en gemonteerd!

Wist je dat wij jouw maatwerkkasten GRATIS inmeten én monteren? Zo heb je een perfect op maat gemaakte kast die voldoet aan jouw smaak en opbergwensen.

 
 
 
  

  
Altijd 25% korting op Sikkens verf bij Geels

Geels Woonwarenhuis is Erkend Sikkens Specialist. Als Erkend Sikkens Specialist bieden wij optimale service en betrouwbare verfkwaliteit. Je koopt Sikkens voor de topkwaliteit. Wij garanderen je dat je die ook daadwerkelijk krijgt: product- en kleurkwaliteit zijn verzekerd door het gebruik van officiële Sikkens-grondstoffen zoals kleurenpasta’s en gecertificeerde mengmachines. Zo weet je zeker dat het product de voorgeschreven levensduur behaalt, en de meer dan 50.000 kleuren tot hun recht komen op je houtwerk of muur.En om een perfect resultaat ook voordelig te kunnen realiseren geven wij altijd op alle Sikkens verven.