Naar boven

Acties van Geels Woonwarenhuis

 


Bij Geels Woonwarenhuis hebben we doorlopend acties en aanbiedingen. Naast de onderstaande speciale acties hebben we in alle speciaalzaken altijd aanbiedingen met diverse producten. Scroll door de pagina om de speciale acties te bekijken. 

Onze actuele KlusWijs folder vind je onder de knop “Onze nieuwe folder is er weer“ op de homepage.     

  
5 keukentoppers voor een extreem lage prijs

Speciaal voor jou hebben hebben we vijf fijne producten extreem laag geprijsd! Gewoon omdat het kan! Met o.a een fijne theepot voor warme kopjes thee tijdens de koude dagen en een Airfryer die altijd wel van pas komt voor de komende feestjes dit najaar. Scoor deze megaknallers in onze winkel of in onze webshop t/m zondag 27 oktober.

Naar de 5 prijsknallers
   

  
Korting Nespresso Koffiemachines

Je kunt nu tijdelijk je Nespresso koffiezetapparaat met korting bestellen. Op zoek naar een leuk cadeautje of wil je jezelf verwennen met de lekkerste koffie? Ga dan voor een prachtig Magimix Nespresso apparaat. Alleen nu de allergoedkoopste bij Geels Woonwarenhuis. Korting tot wel €90,-! Inclusief gratis verzending.

Lees alles over deze actie
 
Korting Magimix Foodprocessors (Keukenmachines)

Nú korting op de beste Magimix Foodprocessors bij Geels Woonwarenhuis. Nu online de goedkoopste. De Magimix keukenmachines zijn ideaal voor allerhande keukenactiviteiten. Hakken, mixen, blenden of kloppen, alles kan. De Magimix mag eigenlijk niet ontbreken in jouw keuken. Inclusief gratis verzending van deze actieproducten.

Lees alles over deze actie


 

Altijd 25% korting op Sikkens verf bij Geels Woonwarenhuis

Geels Woonwarenhuis is Erkend Sikkens Specialist. Als Erkend Sikkens Specialist bieden wij optimale service en betrouwbare verfkwaliteit. 

Je koopt Sikkens voor de topkwaliteit. Wij garanderen je dat je die ook daadwerkelijk krijgt: product- en kleurkwaliteit zijn verzekerd door het gebruik van officiële Sikkens-grondstoffen zoals kleurenpasta’s en gecertificeerde mengmachines. Zo weet je zeker dat het product de voorgeschreven levensduur behaalt, en de meer dan 50.000 kleuren tot hun recht komen op je houtwerk of muur.

En om een perfect resultaat ook voordelig te kunnen realiseren geven wij altijd 25% korting op alle Sikkens verven.