Naar boven

Acties van Geels Woonwarenhuis

 Bij Geels Woonwarenhuis hebben we doorlopend acties en aanbiedingen. Naast de onderstaande speciale acties hebben we in alle speciaalzaken altijd aanbiedingen met diverse producten. Scroll door de pagina om de speciale acties te bekijken.  

 
Bekijk de nieuwste KlusWijs folder

Bekijk online de nieuwste KlusWijs folder vol acties en inspiratie! Maak van je huis een thuis bij jouw persoonlijke bouwmarkt.

Bekijk de folder
 
 
Moederdag aanbiedingen

Zondag 14 mei is het weer Moederdag. Verwen je moeder met de mooiste producten van Geels. Speciaal voor Moederdag hebben we super leuke kortingsacties:

- 20% korting op al het servies
- 20% korting op Lafuma relaxstoelen
- 20% korting op Maison Berger
- Eurom fly away vliegen verjager 2 voor 10,00

De acties gelden van donderdag 11 mei t/m zaterdag 13 mei 2023.

Shop nu
 
 

Tot 60% korting op heel veel karpetten

De juiste vloerkleed kan in de winter veel warmte en sfeer in huis brengen. Profiteer nu van tot 60% korting op onze karpetten in onze winkel.

De karpetten vind je in diverse stijlen, kleuren, prints, vormen en maten en we blijven ze aanvullen! Kom gauw naar onze winkel!

Colors@Home
 
Altijd 25% korting op Sikkens en Wijzonol verf bij Geels

Geels Woonwarenhuis is Erkend Sikkens en Wijzonol Specialist. Bij Geels bieden wij optimale service en betrouwbare verfkwaliteit. Je koopt Sikkens en Wijzonol voor de topkwaliteit. Wij garanderen je dat je die ook daadwerkelijk krijgt: product- en kleurkwaliteit zijn verzekerd door het gebruik van officiële Sikkens-en Wijzonol grondstoffen zoals kleurenpasta’s en gecertificeerde mengmachines. Zo weet je zeker dat het product de voorgeschreven levensduur behaalt, en de meer dan 50.000 kleuren tot hun recht komen op je houtwerk of muur. En om een perfect resultaat ook voordelig te kunnen realiseren geven wij altijd 25% korting op alle Sikkens en Wijzonol verven!

Meer over verf
 
Jouw slimme maatwerkkast inclusief inmeten en montage

Overal waar kastruimte nodig is, bieden wij een passende oplossing. Het werk uit handen nemen en alles voor jou verzorgen. Dat is waar wij als Geels Woonwarenhuis voor staan. Laat je uitgebreid voorlichten en vraag naar een offerte. Een scherpe prijs is bij ons vanzelfsprekend! Inclusief inmeten én montage bij KlusWijs Geels!

Meer over maatwerkkasten