Naar boven

Acties van Geels Woonwarenhuis

 


Bij Geels Woonwarenhuis hebben we doorlopend acties en aanbiedingen. Naast de onderstaande speciale acties hebben we in alle speciaalzaken altijd aanbiedingen met diverse producten. Scroll door de pagina om de speciale acties te bekijken.  

Geweldige klusacties in onze folder! Momenteel is er geen actuele KlusWijs folder beschikbaar.


Geels Sales! Tot 50% korting op de mooiste producten

De sale is begonnen! Shop nu de fijnste en leukste items met kortingen tot wel 50%!  Wees er snel bij, want OP=OP.

Naar de SALE
 


20% korting op vloeren bij Colors@Home 

Ben jij nog op zoek naar mooie vloer voor je woon- of slaapkamer? Profiteer nu van 20% korting op vloeren bij Colors@Home. Bel of mail naar onze winkel en bespreek de mogelijkheden met een van onze interieurspecialisten. De actie is geldig tot en met 17 januari 2021.

Mail ons
 
Tijdelijk 60% korting op geselecteerde karpetten

De juiste vloerkleed kan in de winter veel warmte en sfeer in huis brengen. Profiteer nu van maar liefst 60% korting op onze karpetten in onze winkel.

De karpetten vind je in diverse stijlen, kleuren, prints, vormen en maten en we blijven ze aanvullen! Kom gauw naar onze winkel!

 

  
 
 


Altijd 25% korting op Sikkens en Wijzonol verf bij Geels

Geels Woonwarenhuis is Erkend Sikkens en Wijzonol Specialist. Bij Geels bieden wij optimale service en betrouwbare verfkwaliteit. Je koopt Sikkens en Wijzonol voor de topkwaliteit. Wij garanderen je dat je die ook daadwerkelijk krijgt: product- en kleurkwaliteit zijn verzekerd door het gebruik van officiële Sikkens-en Wijzonol grondstoffen zoals kleurenpasta’s en gecertificeerde mengmachines. Zo weet je zeker dat het product de voorgeschreven levensduur behaalt, en de meer dan 50.000 kleuren tot hun recht komen op je houtwerk of muur. En om een perfect resultaat ook voordelig te kunnen realiseren geven wij altijd 25% korting op alle Sikkens en Wijzonol verven!

Meer over verf
 


 
 
 

Jouw slimme maatwerkkast gratis ingemeten en gemonteerd!

Wist je dat wij jouw maatwerkkasten GRATIS inmeten én monteren? Zo heb je een perfect op maat gemaakte kast die voldoet aan jouw smaak en opbergwensen.