Naar boven

Acties van Geels Woonwarenhuis

 Bij Geels Woonwarenhuis hebben we doorlopend acties en aanbiedingen. Naast de onderstaande speciale acties hebben we in alle speciaalzaken altijd aanbiedingen met diverse producten. Scroll door de pagina om de speciale acties te bekijken.  

 
Bekijk de nieuwste KlusWijs folder

Bekijk online de nieuwste KlusWijs folder vol acties en inspiratie! Maak van je huis een thuis bij jouw persoonlijke bouwmarkt.

Bekijk de folder 
 


30% korting op Sikkens en 25% Wijzonol verf bij Geels

Geels Woonwarenhuis is Erkend Sikkens en Wijzonol Specialist. Je koopt Sikkens en Wijzonol voor de topkwaliteit. Wij garanderen je dat je die ook daadwerkelijk krijgt: product- en kleurkwaliteit zijn verzekerd door het gebruik van officiële Sikkens-en Wijzonol grondstoffen zoals kleurenpasta’s en gecertificeerde mengmachines. Zo weet je zeker dat het product de voorgeschreven levensduur behaalt, en de meer dan 50.000 kleuren tot hun recht komen op je houtwerk of muur.

Meer over verf
 
Jouw slimme maatwerkkast inclusief inmeten en montage

Overal waar kastruimte nodig is, bieden wij een passende oplossing. Het werk uit handen nemen en alles voor jou verzorgen. Dat is waar wij als Geels Woonwarenhuis voor staan. Laat je uitgebreid voorlichten en vraag naar een offerte. Een scherpe prijs is bij ons vanzelfsprekend! Inclusief inmeten én montage bij KlusWijs Geels!

Meer over maatwerkkasten