Naar boven

Acties van Geels Woonwarenhuis

 


Bij Geels Woonwarenhuis hebben we doorlopend acties en aanbiedingen. Naast de onderstaande speciale acties hebben we in alle speciaalzaken altijd aanbiedingen met diverse producten. Scroll door de pagina om de speciale acties te bekijken.  

Geweldige klusacties in onze folder! Bekijk de actuele KlusWijs folder.

 


Gratis inpakservice bij Geels

Een prachtig ingepakt cadeau maakt het uitpakken van de cadeaus zo veel leuker! Maar het inpakken van een cadeau kan een tijdrovende of lastige bezigheid zijn. Wij nemen het van jou over zodat jij zonder zorgen een perfect ingepakt cadeautje kan geven.

Let op:
- Geef bij het afrekenen van je bestelling in het opmerkingen veld aan dat  je gebruik wilt maken van de inpakservice.
- Heb je meerdere artikelen besteld? Geef dan ook duidelijk bij je bestelling aan welke artikelen ingepakt moeten worden. 
- De inpakservice is niet beschikbaar voor artikelen van de barbecue- en tuinmeubelen afdeling m.u.v. kleinere artikelen of artikelen die niet uit onze eigen magazijn komen. Wil je zeker weten of het cadeau ingepakt kan worden? Bel dan naar onze winkel of stuur een mail naar klantenservice@geelswoonwarenhuis.nl
- Maak je gebruik van de inpakservice, dan geldt de levertijd van 1-2 werkdagen. 

 
Tijdelijk 60% korting op geselecteerde karpetten

De juiste vloerkleed kan in de winter veel warmte en sfeer in huis brengen. Profiteer nu van maar liefst 60% korting op onze karpetten in onze winkel.

De karpetten vind je in diverse stijlen, kleuren, prints, vormen en maten en we blijven ze aanvullen! Kom gauw naar onze winkel!

 

  
 
 


Altijd 25% korting op Sikkens en Wijzonol verf bij Geels

Geels Woonwarenhuis is Erkend Sikkens en Wijzonol Specialist. Bij Geels bieden wij optimale service en betrouwbare verfkwaliteit. Je koopt Sikkens en Wijzonol voor de topkwaliteit. Wij garanderen je dat je die ook daadwerkelijk krijgt: product- en kleurkwaliteit zijn verzekerd door het gebruik van officiële Sikkens-en Wijzonol grondstoffen zoals kleurenpasta’s en gecertificeerde mengmachines. Zo weet je zeker dat het product de voorgeschreven levensduur behaalt, en de meer dan 50.000 kleuren tot hun recht komen op je houtwerk of muur. En om een perfect resultaat ook voordelig te kunnen realiseren geven wij altijd 25% korting op alle Sikkens en Wijzonol verven!

Meer over verf
 


 
 
 

Jouw slimme maatwerkkast gratis ingemeten en gemonteerd!

Wist je dat wij jouw maatwerkkasten GRATIS inmeten én monteren? Zo heb je een perfect op maat gemaakte kast die voldoet aan jouw smaak en opbergwensen.