Onze website is onder constructie, daardoor is nog niet alle informatie compleet. 🚧

Geels Beddenspecialist

Welkom bij Beddenspecialist Geels. De ligexpert van Bennekom en omstreken!

Dankzij onafhankelijke slaapmetingen en voortdurend onderzoek krijg je persoonlijk advies voor jouw ideale slaapoplossing. Geniet van een comfortabele en gezonde nachtrust, zodat je 's ochtends vol energie en ontspannen wakker wordt.

Onze Slaapmissie

Wij streven ernaar om de kwaliteit van jouw slaap te verbeteren, omdat we geloven dat een goede nachtrust de sleutel is tot een gezond en gelukkig leven. Onze missie is om jou te helpen bij het vinden van de perfecte slaapoplossing, afgestemd op jouw unieke behoeften en voorkeuren.

Door middel van innovatieve technologieën en wetenschappelijk onderzoek bieden we gepersonaliseerd advies en hoogwaardige producten die bijdragen aan een optimale slaapervaring. We willen niet alleen dat je goed slaapt, maar dat je ook elke ochtend vol energie en vitaliteit ontwaakt.

Alles voor je nachtrust

Ontdek alles wat je nodig hebt voor een goede nachtrust in onze winkel. Van hoogwaardige slaapsystemen tot trendy beddengoed en accessoires, we hebben alles om jouw slaapervaring te optimaliseren. Omdat je een derde van je leven slaapt, verdient het de beste zorg.

Zo werkt het slaap-ID

Het is leuk om even in de winkel te gaan liggen, maar dat geeft weinig inzicht in jouw echte slaapgewoonten. Met de SlaapID-slaaptest kun je gewoon thuis, in je eigen bed, testen hoe je slaapt! Terwijl je slaapt, verzamelt de SlaapID-sensor waardevolle informatie:

1. Slaaphouding: Om rugklachten te voorkomen, is het belangrijk om met een rechte wervelkolom te liggen. De sensor meet verschillende posities, zoals buikligging, rugligging en zijligging, evenals vier tussenposities.

2. Slaapbeweging: Gemiddeld wisselen we 38 keer per nacht van houding. Dit is goed voor de doorbloeding van het lichaam en gewrichten, maar wat zijn jouw bewegingspatronen 's nachts?

3. Slaapklimaat: Temperatuur en luchtvochtigheid kunnen storende factoren zijn die invloed hebben op je slaapkwaliteit en rusteloosheid kunnen veroorzaken.

4. Slaapritme: Een regelmatig slaapcyclus is essentieel voor herstel en rust. SlaapID biedt een nauwkeurige analyse om te bepalen hoe je het beste kunt slapen.

Maak kennis met Ann Vink

Onze slaapadviseur Ann vink, heet je van harte welkom bij Beddenspecialist!

Met meer dan 25 jaar ervaring in de beddenbranche is Ann Vink een bekende naam als het gaat om slaapcomfort en beddenadvies. Haar uitgebreide kennis van verschillende bedden, matrassen, en slaapoplossingen stelt haar in staat om voor elke klant de ideale optie te vinden. Of je nu op zoek bent naar een luxe matras, een stevig bedframe, of het perfecte kussen, Ann is de expert die je nodig hebt om ervoor te zorgen dat je elke nacht de rust krijgt die je verdient.

Ann's specialisatie ligt in haar unieke vermogen om echt naar klanten te luisteren.
Ze begrijpt dat iedereen anders is en dat de behoeften van elke klant variëren. Haar benadering is altijd persoonlijk en op maat gemaakt. Ze neemt de tijd om de specifieke wensen en eisen van elke klant te doorgronden, wat haar in staat stelt om als de beste gepersonaliseerde aanbevelingen te doen.

Begin nu met beter slapen!

Bij onze beddenspeciaalzaak begrijpen we dat het de kleine details zijn die vaak het grootste verschil maken. Daarom streven we altijd naar die extra stap, vanaf het allereerste moment van kennismaking tot aan de laatste aanpassing aan je slaapomgeving. Want pas wanneer alles perfect is, kun je echt genieten van een goede nachtrust.

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.