Onze website is onder constructie, daardoor is nog niet alle informatie compleet. 🚧

Nieuwe badkamer? 6 redenen om naar Baderie Geels te gaan!

Nieuwe badkamer? 6 redenen om naar Baderie Geels te gaan!

, door Geels G, 2 min lezenDe badkamer is echt zo’n plek waar alles moet kloppen. Functionaliteit, comfort, sfeer: samen vormen ze jouw droombadkamer! Een badkamer is relatief klein, dus ongemak zit vaak in de kleinste details. Wil je zeker weten in jouw nieuwe badkamer alle details kloppen? Dit zijn de 6 redenen om naar Baderie Geels te gaan!


Reden 1: een adviseur die ziet wat jij wilt
Herken je dat? Je hebt misschien een aantal wensen, maar het echt concreet maken, is lastig. Onze adviseurs bij Baderie Geels weten als geen ander jouw gevoel te vertalen naar een concreet advies. Het enige wat zij willen weten, is wat jij prettig vindt en waar je behoefte aan hebt. Of het nou de sauna-achtige sfeer is die je aanspreekt of de frisse start in de ochtend die je belangrijk vindt. Wij maken er jouw droombadkamer van!

Reden 2: gratis 3D-ontwerp en eigen montageservice
De wensen die jij hebt, werken we vrijblijvend voor je uit in een 3D-ontwerp. Zo krijg je meteen een goed idee hoe je nieuwe badkamer eruit komt te zien. Wel zo fijn toch? Na het maken van je keuze, installeren onze monteurs de complete badkamer voor je. En dat is inclusief alle producten!

Reden 3: service die niet ophoudt na de oplevering
Ook na de oplevering van je badkamer staan onze adviseurs voor je klaar. Ben je bijvoorbeeld toch niet tevreden over een gemaakte keuze of wil je advies over een product dat je hebt aangeschaft? Wij staan altijd voor je klaar om samen met jou naar een passende oplossing te zoeken.Reden 4: meer dan 60 jaar vakmanschap
Bij Baderie Geels vertrouw je op meer dan 60 jaar vakmanschap. En dat merk je als je in onze winkel wordt geholpen: onze vakmensen werken al jaren bij ons en volgen hun vakgebied op de voet. Zo heb jij als klant altijd de zekerheid dat de badkamer die wij je adviseren voorzien is van de laatste technologische mogelijkheden.

Reden 5: garantie van 5 jaar
Jouw badkamer leveren we op met het Baderie Garantie Certificaat. Wij zijn overtuigd van de kwaliteit die we leveren. De 5 jaar garantie geldt daarom voor de complete badkamer, inclusief installatie.

Reden 6: kwaliteit zichtbaar en onzichtbaar
Wij werken alleen met producten die hun kwaliteit ruimschoots hebben bewezen. Kwaliteit die voor jou zichtbaar is, maar ook onzichtbaar. Het leidingwerk, verlichting, onderdelen die we bevestigen: wij zorgen ervoor dat jouw droombadkamer ook over 10 jaar nog steeds jouw droombadkamer is!

Blog posts

 • Hoe schilder ik buiten kozijnen en deuren?

  , door Geels G Hoe schilder ik buiten kozijnen en deuren?

  Lees meer 

 • Recept: Croque madame tosti op de Big Green Egg

  , door Geels G Recept: Croque madame tosti op de Big Green Egg

  Lees meer 

 • Creëer in 4 stappen jouw buitenleven-gevoel!

  , door Geels G Creëer in 4 stappen jouw buitenleven-gevoel!

  Lees meer 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.