Onze website is onder constructie, daardoor is nog niet alle informatie compleet. 🚧

Geels Formido heropent als KlusWijs Geels. Vernieuwde winkel, vertrouwde service.

Geels Formido heropent als KlusWijs Geels. Vernieuwde winkel, vertrouwde service.

, door Geels G, 4 min lezen

Feestelijke opening op 10 oktober


Zagen, klussen, timmeren en stylen, ze kunnen het als geen ander bij Geels Woonwarenhuis. Doorgaans doen ze dat voor hun trouwe klantenbestand, maar de afgelopen maanden mocht het personeel zich uitleven op de eigen afdeling. Na het stoppen van de landelijke formule Formido, werd er hard gewerkt om de bouwmarkt klaar te stomen om verder te gaan als KlusWijs Geels. Met als resultaat: een moderne bouwmarkt waar het heerlijk vertoeven is!

Ada Elings-Geels en Gerrit Geels
 
Gerrit Geels kijkt trots rond. Hij pakt er de trap maar even bij, zodat we op hoogte kunnen zien wat er allemaal is veranderd. “Kijk”, wijst hij richting van de stellingen. “We hebben de stellingen ingekort en minder hoog gemaakt. Daardoor ontstaat er veel meer ruimte en krijgen klanten een veel beter overzicht van onze mooie artikelen.” Ook in het oog springt de nieuwe balie, die midden op de afdeling als rustpunt fungeert. Het kenmerkt gelijk ook de service die Geels biedt. Ada Elings-Geels legt uit: “We zijn al meer dan 40 jaar verfspecialist. En dat specialisme uit zich in aandacht voor de klant gecombineerd met vakkennis. Doordat we nu middenin de winkel een fraaie balie hebben én een derde verfmengmachine, willen we de mensen eigenlijk zeggen: ‘Kom bij ons en vraag om advies. Wij nemen uitgebreid de tijd voor je om de perfecte kleur te mengen’. Zeker in combinatie met onze kleurspecialist Ivo van Colors@Home kunnen we het interieur van onze klanten echt naar een hoger niveau tillen. De bekende merken hebben we natuurlijk ook nog steeds in het assortiment, van Wijzonol tot Sikkens en van Flexa tot Histor.”


De nieuwe verfbalie

Trotse medewerkers!

Terwijl we door de winkel lopen, worden we aangesproken door de medewerkers van Geels. Ze lachen stuk voor stuk. “We zijn echt trots op het resultaat”, vertelt een van de vakkundige medewerkers. Gerrit bevestigt dat trotse gevoel. Samen met Ada prijst hij het werk dat er in de winkel is verzet. “Het is echt mooi om te zien hoe onze collega’s er een feestje van maken. Of het nu gaat om het wisselen van het assortiment of om het - door alle verbouwingsperikelen heen - adviseren van mensen over de juiste maatwerkkast, ze blijven klantgericht en optimistisch. Het helpt natuurlijk ook dat het einde in zicht is. Op 10 oktober starten we met een driedaags openingsfestival. We kijken er met zijn allen enorm naar uit om onze trouwe klanten het eindresultaat te laten zien én om ze te belonen voor het geduld. 


 Een deel van de nieuwe sanitair presentatie

Onderscheidende factor: kundige medewerkers
Het omturnen naar een nieuwe formule is natuurlijk ook best spannend. Want hoe valt dat bij de klant? “Dat is ook spannend”, geeft Ada toe. “We hebben na het nieuws dat Formido zou stoppen wel even moeten slikken. Want, welke richting sla je dan op? Na een gedegen zoektocht, hebben we gekozen voor KlusWijs. Deze formule sluit naadloos aan op onze visie: de klant staat voorop, service en aandacht zijn belangrijke speerpunten. Ook het assortiment sluit aan bij onze winkel. Zo zijn ze sterk in verf en wij zijn daarin natuurlijk ook al jaren specialist.” Maar waarin onderscheidt een KlusWijs Geels zich dan van een Praxis of Gamma? “Nou, dat is eigenlijk wel onze jarenlange vakkennis. We hebben medewerkers die hier al tientallen jaren lopen en dus precies weten wat onze klanten willen. Ook weten ze wat wel en niet kan. Het zijn servicegerichte vakmensen. Waarmee ik natuurlijk niet wil zeggen dat andere bouwmarkten dat niet hebben, maar ik weet wel waar wij sterk in zijn. Dat is ook waarom mensen al meer dan 60 jaar de weg weten te vinden naar onze winkel. We verwachten dat dat met KlusWijs niet zal veranderen. Sterker nog, we verwachten nog meer kwaliteit te kunnen bieden dan voorheen. Zeker nu ze ook nog met onze nieuwe spaarpas vanaf 10 oktober kunnen sparen voor interessante kortingen”, besluit Gerrit Geels.


Vanaf 10 oktober 2019 terug van weggeweest, de spaarpas! Klik op de afbeelding voor meer informatie.
 
Cadeaus, acties en vooral feest op 10, 11 en 12 oktober
De feestelijke opening van KlusWijs staat gepland op 10 oktober. De dagen erna worden klanten ook nog flink in de watten gelegd, met als kers op de taart het jaarlijkse herfstevent! Ben je benieuwd wat er allemaal te beleven valt? Klik dan op de onderstaande afbeelding. 


Blog posts

 • Hoe schilder ik buiten kozijnen en deuren?

  , door Geels G Hoe schilder ik buiten kozijnen en deuren?

  Lees meer 

 • Recept: Croque madame tosti op de Big Green Egg

  , door Geels G Recept: Croque madame tosti op de Big Green Egg

  Lees meer 

 • Creëer in 4 stappen jouw buitenleven-gevoel!

  , door Geels G Creëer in 4 stappen jouw buitenleven-gevoel!

  Lees meer 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.