Onze website is onder constructie, daardoor is nog niet alle informatie compleet. 🚧

De favorieten uit de keuken van onze Cooking@Home experts Anja en Daniëlle

De favorieten uit de keuken van onze Cooking@Home experts Anja en Daniëlle

, door Geels G, 3 min lezen

Kijkje in de keuken bij Anja en Daniëlle

Met het naderen van de winterkou is het weer tijd voor stoofpotjes, zuurkoolschotels en stamppot. Anja en Daniëlle van Cooking@Home bespreken met jou hun favoriete producten én delen hun nr. 1 winterkost.

De favorieten van Anja

 

“Na een drukke dag heb je vaak geen zin om lang in de keuken te staan. Met een fijne wok heb je binnen een kwartier bijvoorbeeld roergebakken Chinese groenten op tafel. Voor dit soort recepten maak ik altijd gebruik van mijn Le Creuset wokpan. En wat ben ik blij met deze wok! Veel wokken hebben een erg lage rand, waardoor je eerder knoeit. Vast een herkenbaar probleem denk ik? De wokpan van Le Creuset is extra hoog, waardoor knoeien onmogelijk is. Echt een aanrader dus!”

 


“Mijn absolute favoriet is de ovenschaal van Le Creuset. Met een ovenschaal maak je echt oneindig veel recepten, zowel warm als koud. De handgrepen van een Le Creuset ovenschaall liggen erg fijn in je hand en dat zorgt weer voor meer houvast. De gladde bodem voorkomt daarnaast dat je krassen veroorzaakt op het aanrecht of op de eettafel!” 


“Ik ben trouwens ook een groot liefhebber van de keukengereeschap van Tools2cook De spatels en lepels zijn van siliconen en hittebestendig tot wel 230 °C, ideaal om te gebruiken in een hete pan. De lepel voelt zacht aan en maakt geen krassen in je pan. Dat vind ik super belangrijk.

Een van mijn favoriete recepten is de Franse ovenschotel. Echt supermakkelijk en snel te bereiden en waanzinnig smaakvol!”.

Bekijk hier het favoriete recept van Anja
 
 

De favorieten van Daniëlle

 

“Net als mijn collega Anja ben ik ook een groot fan van Le Creuset. Waar ik inmiddels een erg groot liefhebber van ben, zijn de Faitout braadpannen van Le Creuset. Ik gebruik de pan vaak voor het aanbraden, bakken en stoven van vlees. Door het gietijzer verspreidt de warmte heel geleidelijk en wordt de warmte langer vastgehouden. En hij staat ook nog eens prachtig op tafel!”

 


Gietijzeren pannen worden superheet, dus het is wel oppassen geblazen. Mijn tip is om eigenlijk altijd een paar goede ovenwanten te gebruiken. Deze neopreen ovenwanten  zijn hittebestendig tot maar liefst 260 graden. Oja: deze ovenwanten zijn ook nog eens waterbestendig. Ideaal bij het afgieten van vocht, je handen worden niet nat! Ik heb er zelf in ieder geval erg veel plezier van, vooral bij het bereiden van de ouderwetse jachtschotel waar ik een groot liefhebber van ben.

Bekijk hier het favoriete recept van Daniëlle.

Blog posts

 • Hoe schilder ik buiten kozijnen en deuren?

  , door Geels G Hoe schilder ik buiten kozijnen en deuren?

  Lees meer 

 • Recept: Croque madame tosti op de Big Green Egg

  , door Geels G Recept: Croque madame tosti op de Big Green Egg

  Lees meer 

 • Creëer in 4 stappen jouw buitenleven-gevoel!

  , door Geels G Creëer in 4 stappen jouw buitenleven-gevoel!

  Lees meer 

Login

Wachtwoord vergeten?

Heb je nog geen account?
Maak gratis een account aan en geniet van vele voordelen.