Naar boven

Wandlampen

Klassiek of modern, industrieel of bohemian: bij ons vind je altijd een breed aanbod wandlampen. Bij het vinden van de juiste wandlamp helpen we je graag. Hieronder geven we je een aantal tips om de juiste waddlamp te bepalen. Voor een nog breder assortiment wandlampen zien we je graag in onze winkel! Bedenk namelijk dat de wandlamp vrijwel altijd in het zicht hangt. Je moet dus goed opletten dat de lamp past bij je stijl en niet te hoog of te laag wordt gehangen. Wij helpen je graag met passend advies! 

De beste wandlampen

Licht heeft een groot effect op de sfeer in en/of rondom je huis. Teveel gebundeld licht maakt de ruimte kleiner en hoeft niet altijd even praktisch te zijn zoals soms wordt gedacht. Vraag je dus altijd goed af wat je precies zoekt in de wandlamp die je voor ogen hebt. Waar ga je de wandlamp plaatsen? Wat voor functie heeft de wandlamp? En net zo belangrijk: sluit de stijl van de lamp aan op het geheel?

Led wandlampen zijn de toekomst

We moeten ons leven duurzamer inrichten. Dat kan op veel manieren en overstappen op led is er daar een van. Ben jij al overgestapt? Je bespaart niet alleen een hoop geld, maar draagt ook een klein beetje bij aan een betere wereld. Controleer dus ook of je in en rondom je huis kunt besparen op elektriciteit! Door een wandlamp met led-verlichting aan te schaffen, weet je zeker dat je duurzaam de toekomst in gaat en langdurig kunt genieten van een mooie lamp aan de wand