Naar boven

Spotlampen

Klassiek of modern, industrieel of bohemian: bij ons vind je altijd een breed aanbod verlichting. Bij het vinden van de juiste spotlamp helpen we je graag. Hieronder geven we je een aantal tips om de juiste spotlamp te bepalen. Voor een nog breder assortiment spotlampen zien we je graag in onze winkel!

De beste spotlampen

Licht heeft een groot effect op de sfeer in en/of rondom je huis. Teveel gebundeld licht maakt de ruimte kleiner en hoeft niet altijd even praktisch te zijn zoals soms wordt gedacht. Vraag je dus altijd goed af wat je precies zoekt in de spotlamp die je voor ogen hebt. Waar ga je de spotlamp plaatsen? Wat voor functie heeft de spotlamp? En net zo belangrijk: sluit de stijl van de lamp aan op het geheel? Kijk ook altijd goed naar de juistje fitting voor je spotje en naar de wattage. Dit zijn de twee belangrijkste zaken bij het kopen van een spotje. 

Stap over op led

Ben jij al overgestapt op led? Nu is het moment om over te stappen! Led is vele malen zuiniger en ook nog eens hartstikke goed voor het milieu. Overstappen op led is weliswaar een investering, maar deze verdien je snel genoeg weer terug. Dus voordat je jouw spotlamp bestelt. Check nu waar jij nog meer kunt besparen!