Nieuws! Op 27 april (Koningsdag) zijn we open van 09:00 tot 13:00 uur. Houd er rekening mee dat er op deze dag geen verzendingen zullen plaatsvinden.
Sluiten
Naar boven

Spotlampen

Klassiek of modern, industrieel of subtiel: bij ons vind je altijd een breed aanbod verlichting. Bij het vinden van de juiste spotlamp helpen we je graag. Hieronder geven we je een aantal tips om de juiste spotlamp te bepalen. Voor een nog breder assortiment spotlampen zien we je graag in onze winkel!

Spotlampen van verschillende merken kopen bij Geels Woonwarenhuis

Zet je interieur in de spotlights! Spotjes zijn de ideale oplossing voor als je geen ruimte hebt voor een grote lamp. En saai hoeven ze zeker niet te zijn! Van subtiel tot sprekend, en van industrieel tot klassiek: naar wat voor spotlamp je ook op zoekt bent, Geels heeft 't! Bij Geels Woonwarenhuis hebben wij verschillende spotlampen van merken zoals Trio, Steinhauer, FreeLight, Highlight en Philips. Bij Geels Woonwarenhuis bestel je jouw nieuwe spotlampen eenvoudig online. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is de volgende dag in huis. 


Welke soorten spotlampen zijn er?

Spotlampen zijn een van de meest gebruikte verlichting in huis. Dankzij de veelzijdigheid van spotlampen kun je deze in elke ruimte van je huis gebruiken. Meestal worden ze gebruikt om accent te geven aan de muur, maar ook om een lichteffect te geven aan het plafond. Er zijn 1, 2, 3 -en 4-lichts spotlampen, op deze manier kun je zoveel uitlichten als gewenst.

Met een plafondspot bespaar je veel ruimte. Ideaal voor bijvoorbeeld een compacte inloopkast in huis of in de badkamer. Ook een plafondspot zorgt voor voldoende licht en het ziet er strak uit. 

Vind je het prettig om de lichtrichting naar wens bij te stellen dan is een kantelbare spotlamp perfect voor jou. Een kantelbare spot is handig als je zelf wil bepalen welke oppervlakte je wil belichten. Bijvoorbeeld boven je leeshoek voor helder licht tijdens het lezen.

Met dimbare spotlampen houd jij controle over de felheid van het licht. Zo creëer je in een handomdraai sfeer in huis. Kies je voor mileuvriendelijke spots dan raden wij je LED spots aan, bijvoorbeeld van Philips Hue.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een spotlamp?

Licht heeft een groot effect op de sfeer in en/of rondom je huis. Teveel gebundeld licht maakt de ruimte kleiner en hoeft niet altijd even praktisch te zijn zoals soms wordt gedacht. Vraag je dus altijd goed af wat je precies zoekt in de spotlamp die je voor ogen hebt. Waar ga je de spotlamp plaatsen? Wat voor functie heeft de spotlamp? En net zo belangrijk: sluit de stijl van de lamp aan op het geheel? Kijk ook altijd goed naar de juiste fitting voor je spotje en naar de wattage. Dit zijn de twee belangrijkste zaken bij het kopen van een spotje. Het is altijd een goed idee om een goed lichtplan te maken. Uiteraard ben je ook altijd welkom in onze winkel waar we je graag verder helpen met het kiezen van de beste verlichting.