Naar boven

Plafondlampen

Op zoek naar plafondlampen? Bij Geels vind je een ruim aanbod plafondlampen: van uitzonderlijk design tot klassiek en van industrieel tot landelijk. Hulp nodig bij het selecteren van je plafondlamp? Hieronder voorzien we je van een paar handige tips om een slimme keuze te kunnen maken!

De beste plafondlampen

Licht heeft een groot effect op de sfeer in en/of rondom je huis. Teveel gebundeld licht maakt de ruimte kleiner en hoeft niet altijd even praktisch te zijn zoals soms wordt gedacht. Vraag je dus altijd goed af wat je precies zoekt in de plafondlamp die je voor ogen hebt. Waar ga je de plafondlamp plaatsen? Wat voor functie heeft de plafondlamp? En net zo belangrijk: sluit de stijl van de lamp aan op het geheel

Led platfondlampen zijn de toekomst

We moeten ons leven duurzamer inrichten. Dat kan op veel manieren en overstappen op led is er daar een van. Ben jij al overgestapt? Je bespaart niet alleen een hoop geld, maar draagt ook een klein beetje bij aan een betere wereld. Controleer dus ook of je in en rondom je huis kunt besparen op elektriciteit! Door gebruik te maken van een led plafondwand, bespaar je niet alleen geld, maar heb je ook het millieu een handje!