Naar boven

Klemlampen

Op zoek naar klemlampen? Bij Geels vind je een ruim aanbod klemlampen: van uitzonderlijk design tot klassiek en van industrieel tot landelijk. Hulp nodig bij het selecteren van je klemlamp? Hieronder voorzien we je van een paar handige tips om een slimme keuze te kunnen maken!

Tips bij het kiezen van je klemlamp

 Weet je al waar en waarvoor je de klemlamp wilt gebruiken? Mooi! Dan is dat een ideaal vertrekpunt om te bepalen wat voor klemlamp je nou eigenlijk zoekt. Wel even doen: bekijk voor je gaat bestellen de plek waar je de klemlamp plaatst. Dat bespaart je een hoop teleurstelling achteraf en zo heb je direct plezier van je nieuwe klemlamp. Vergeet trouwens ook niet de stijl van je huis en interieur mee te nemen in je keuze!

Een led-lamp voor je klemlamp

We moeten zuiniger omgaan met de energie die we verbruiken. Wij adviseren je daarom zoveel mogelijk over te stappen op led. Beter voor het milieu en op de lange termijn bespaar je er heel wat kosten mee. Vragen over onze klemlampen en welke lamp het best bij je past? Ons experts staan voor je klaar in de winkel of stel je vraag online via het contactformulier.