Naar boven

Verlichting


Op zoek naar de meest sfeervolle, trendy en mooiste verlichting in huis? Geels heeft 't! Bij ons vind je een uitgebreide collectie met alle stijlen en soorten verlichting.
In onze webshop vind je een greep uit onze collectie. Kom voor het gehele assortiment naar onze winkel!

Verlichting bestellen


Je verlichting moet datgene doen waar je hem ook voor gebruikt. Controleer dus altijd even voordat je gaat bestellen de plek waar je jouw lampen plaatst. Dit voorkomt niet alleen teleurstellingen, het brengt je mogelijk ook op nieuwe ideeën! Belangrijk in alle gevallen is in ieder geval: bepaal goed waar én waarvoor je de verlichting wilt gebruiken. Laat de stijl van je huis ook goed tot je doordringen om een lamp te kiezen die daarop aansluit. Geels heeft een groot aanbod met onder andere buitenverlichting, hanglampen spotverlichting en losse lampen.

 

Led is de toekomst

We moeten ons leven duurzamer inrichten. Dat kan op veel manieren en overstappen op led is er daar een van. Ben jij al overgestapt? Je bespaart niet alleen een hoop geld, maar draagt ook een klein beetje bij aan een betere wereld. Controleer dus ook of je in en rondom je huis kunt besparen op elektriciteit! Geels Woonwarenhuis heeft diverse led-lampen in het assortiment. Dit is een kleine investering die voor groot plezier zorgt. Bekijk onder andere onze led lampen van Hightlight, Lumineo en Philips.