Naar boven

Losse lampen

De beste losse lampen vind je bij Geels! Met zorg geselecteerd en altijd van de A-kwaliteit zoals je van ons mag verwachten. Al onze losse lampen hebben hun eigen unieke design en functie. Maar hoe bepaal je nou eigenlijk de juiste losse lamp? Hieronder leggen we je uit hoe je stap voor stap bij jouw ideale losse lamp uitkomt.

Tips bij het kiezen van je losse lamp

Weet je al waar en waarvoor je de losse lamp wilt gebruiken? Mooi! Dan is dat een ideaal vertrekpunt om te bepalen wat voor losse lamp je nou eigenlijk zoekt. Wel even doen: bekijk voor je gaat bestellen de plek waar je de losse lamp plaatst. Dat bespaart je een hoop teleurstelling achteraf en zo heb je direct plezier van je nieuwe losse lamp. Vergeet trouwens ook niet de stijl van je huis en interieur mee te nemen in je keuze! Er zijn namelijk lampen in alle soorten, maten en prijsklasses. Het belangrijkste is natuurlijk dat hij past en dat de voltage overeenkomt. Onze adviseurs kunnen je altijd gepast advies geven bij het kiezen van de juiste lamp. 

Stap over op losse ledlampen

Ben jij al overgestapt op led? Nu is het moment om over te stappen! Led is vele malen zuiniger en ook nog eens hartstikke goed voor het milieu. Overstappen op led is weliswaar een investering, maar deze verdien je snel genoeg weer terug. Dus voordat je jouw losse lamp bestelt. Check nu waar jij nog meer kunt besparen!