Naar boven

Stokparasols

Parasols zijn simpelweg in twee varianten onder te verdelen. stokparasols en zweefparasols. Een stokparasol in veruit de meest gebruikte variant, simpelweg omdat deze langer in de productie is. De stokparasol kom je in bijna elk tuin wel tegenkomen, iedereen kent wel een vader, moeder, opa of oma die deze parasol in haar tuin heeft.

Waar vroeger elke stokparasol hetzelfde was, hebben wij tegenwoordig een mooie variatie weten te vinden. Je kunt kiezen voor een ronde of vierkante variant, in een neutrale of een opvallende kleur.

Online een stokparasol kopen

Met een stokparasol creëer je een schaduwplekje in je voor- of achtertuin. Het zorgt niet alleen voor verkoeling van de warme zomerzon, maar beschermt vaak ook tegen Uv-straling. Je kunt je stokparasol vaak in het midden van je tuintafel plaatsen, maar er worden ook steeds meer stokparasols verkocht die los in de tuin kunnen staan. Hiervoor heb je een parasolvoet nodig, waarin je de parasol kunt plaatsen.


Om langdurig van je stokparasol te kunnen genieten, bieden wij ook parasolcovers aan. Hiermee verleng je de levensduur van de stof- of zweefparasol. Wij hebben de bekende merken Platinum, Hartman en Outdoor Living in ons assortiment, waardoor wij altijd een geschikte stofparasol voor jou kunnen adviseren! Neem gerust contact met ons op en begin met genieten va een schaduwplekje in je tuin!