Naar boven

Ligbed

Voor ligbedden ga je naar Geels Woonwarenhuis! Ligbedden zijn ontzettend belangrijk voor de look and feel van je tuin. Als tuinmeubelspecialist weten wij precies wat je daarin belangrijk vindt en zoekt. Met ons brede assortiment ligbedden willen we ervoor zorgen dat je altijd bij een product uitkomt dat aansluit bij je wensen en behoeften! Voor de beste ligbedden ga je dus naar Geels Woonwarenhuis!

De juiste ligbed vinden

Het is niet altijd even makkelijk om te bepalen wat je tuin nodig heeft. Dat geldt ook voor ligbedden. Uiteraard kun je ook naar onze winkel komen en een van onze productspecialisten vragen voor advies over jouw ligbed. We raden je aan om een foto of situatieschets van je tuin mee te nemen. Op die manier kunnen we samen met jou kijken naar een tuinoplossing op maat. Handig toch?

Meer tuininspiratie? Geels heeft ‘t!

Vaak helpt het als je op ideeën wordt gebracht. Voor meer inspiratie in de tuin lees je een van onze blogs! Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel om beter te bepalen wat je zoekt. Ook voor ligbedden vind je een breed assortiment in onze winkel!