Naar boven

Loungesets

Zoek je loungeset? Bij Geels Woonwarenhuis hebben we verschillende soorten van loungesets o.a. in aluminium, in teak, in wicker. Bekijk ons uitgebreide assortiment loungesets online van merken zoals Beach7, Garden Deals. Gratis verzenden en retourneren.

Vind je het lastig om te kiezen? Lees dan onze tips op het blog 5 x hoe kies je een tuin loungeset.
De tuin wordt steeds vaker gezien als een verlengde van je woonkamer. Ook in de winter lijkt de tuin een populairdere plek te worden. Bij Geels Woonwarenhuis begrijpen we maar al te goed dat een ruim aanbod helpt bij het creëren van de tuin die helemaal aansluit bij jouw wensen en behoeften. In onze winkel vind je een breed assortiment loungesets om dat voor elkaar te krijgen.

Advies nodig over loungeset?

Kom je er niet uit bij het selecteren van de juiste loungeset? Onze tuinmeubelspecialisten staan graag voor je klaar om advies te geven. Voor advies op maat raden we je aan een foto of situatieschets mee te nemen van je tuin. Wil je juist meer weten over het onderhoud van je loungeset? Wij hebben de beste onderhouds- en reinigingsmiddelen, zodat je lang plezier hebt van je loungeset.

Inspiratie nodig?

Onze kennis en kunde delen we graag met onze klanten. In een van onze blogs vind je volop inspiratie voor in de tuin! Geen inspiratie gevonden voor je loungeset? In onze winkel hebben we een ruim aanbod loungesets, zodat je nog beter kunt bepalen wat je zoekt.