Naar boven

Hocker

De tuin wordt steeds vaker gezien als een verlengde van je woonkamer. Ook in de winter lijkt de tuin een populairdere plek te worden. Bij Geels Woonwarenhuis begrijpen we maar al te goed dat een ruim aanbod helpt bij het creëren van de tuin die helemaal aansluit bij jouw wensen en behoeften. In onze winkel vind je een breed assortiment hockers om dat voor elkaar te krijgen.

De juiste hocker vinden

Het is niet altijd even makkelijk om te bepalen wat je tuin nodig heeft. Dat geldt ook voor hockers. Uiteraard kun je ook naar onze winkel komen en een van onze productspecialisten vragen voor advies over jouw hocker. We raden je aan om een foto of situatieschets van je tuin mee te nemen. Op die manier kunnen we samen met jou kijken naar een tuinoplossing op maat. Handig toch?

Meer tuininspiratie? Geels heeft ‘t!

Vaak helpt het als je op ideeën wordt gebracht. Voor meer inspiratie in de tuin lees je een van onze blogs! Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel om beter te bepalen wat je zoekt. Ook voor hockers vind je een breed assortiment in onze winkel!