Naar boven

Tuinmeubelen & accessoires

Op zoek naar een mooie tuinset voor in de tuin? Bekijk onze trendy tuinmeubelen en laat je inspireren. (Bekijk ook eens onze blogs over tuinmeubelen)
Geels Woonwarenhuis heeft tuinsets in verschillende materialen en kleuren. Bestel online of kom naar onze winkel.
Op zoek naar een tuinmeubel? Geels heeft ‘t! Tuinmeubelen zijn voor iedere tuin een aanvulling. Maar dan is het wel zo fijn dat je een tuinmeubel aanschaft die past bij je wensen en behoeften. Bij Geels Woonwarenhuis vind je altijd een breed assortiment tuinmeubelen. Zo heb je altijd de zekerheid dat je het juiste product vindt en een tuin hebt waar je iedere dag van geniet!


De juiste tuinmeubel vinden

Het is niet altijd even makkelijk om te bepalen wat je tuin nodig heeft. Dat geldt ook voor tuinmeubelen. Uiteraard kun je ook naar onze winkel komen en een van onze productspecialisten vragen voor advies over jouw tuinmeubel. We raden je aan om een foto of situatieschets van je tuin mee te nemen. Op die manier kunnen we samen met jou kijken naar een tuinoplossing op maat. Handig toch?


Meer tuininspiratie? Geels heeft ‘t!

Vaak helpt het als je op ideeën wordt gebracht. Voor meer inspiratie in de tuin lees je een van onze blogs! Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel om beter te bepalen wat je zoekt. Ook voor tuinmeubelen vind je een breed assortiment in onze winkel!