Naar boven

Ons reviewbeleid

Op onze website vind je bovenaan reviewscijfers van onze klanten. Het gemiddelde klantcijfer wordt berekend op basis van de online reviews van onze klanten. Onze reviews zijn afkomstig van Google. Lees hier al onze reviews op Google. Onze reviews op Google worden niet geverifieerd door Google, maar Google checkt wel op nepcontent en verwijdert die als het wordt gevonden.

100% echte reviews van echte klanten

Al onze reviews zijn afkomstig van onze eigen klanten. Dit zijn klanten die een aankoop hebben gedaan in de winkel of webshop, klanten die een dienst hebben gebruikt of een daadwerkelijke handelservaring hebben opgedaan. Ook zijn alle reviews vrijwillig verstrekt. Wij plaatsen geen reviews tegen betaling of sponsoring. Daarnaast controleren wij ook elke review op echtheid. Valse reviews worden verwijderd.

Jouw review is belangrijk

Wij hechten veel waarde aan jouw beoordeling. Ook wanneer je niet tevreden bent over onze service. We maken geen onderscheid tussen positieve en negatieve reviews. Daarom zijn wij altijd scherp op onze Google reviews en nemen wij jouw review altijd serieus. Geef je ons een minder goede beoordeling dan nemen wij altijd contact met je op om te bespreken wat we kunnen betekenen voor jou.