Naar boven

Garantie

Uiteraard zijn altijd de wettelijke regels omtrent garantie en conformiteit van toepassing. Voor de meeste producten gelden fabrieksgaranties maar deze doen geen afbreuk aan de genoemde wettelijke regels.

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.

Mocht u een beroep willen doen op de garantie of non conformiteit stuur dan een email naar klantenservice@geelswoonwarenhuis.nl. We nemen dan binnen 2 werkdagen contact op over hoe we de garantieclaim zullen oplossen.

Hoe lossen we garantieclaims op?

Mocht een product binnen de garantietermijn kapot gaan of niet meer functioneren dan zullen we op afstand proberen te achterhalen wat hiervan de oorzaak is en hiervoor een vervangend onderdeel aanleveren.

Mochten we dit op deze wijze niet kunnen oplossen dan zullen we er veelal voor kiezen om het product te laten ophalen en onder garantie te laten repareren bij de fabrikant. We zorgen er vervolgens ook voor dat het gerepareerde product weer thuis bezorgd wordt.