Naar boven

Evenementen

Ontdek de leukste events in en om onze winkel! 


Zaterdag 12 oktober: Geels Herfst Event

Maak van de herfst een feestje, samen met ons op zaterdag 12 oktober. Ook dit jaar vieren we het najaar bij Geels Woonwarenhuis! Op 12 oktober kun jij in een sfeervolle setting genieten van alles wat met de herfst, winter en feestdagen te maken hebben. Zet jij alvast de datum in je agenda? Bekijk hier het programma!

Woensdag 11 december: Big Green Egg Kerstworkshop

De winter-bbq is hot! En dat je de Big Green Egg ook in de winter kunt gebruiken, wisten de meeste Big Green Egg liefhebbers al. Maar wat dacht je ervan om dit jaar om een ‘out of the box’ kerstdiner te bereiden op de Big Green Egg? Op woensdag 11 december organiseren wij weer deze exclusieve Big Green Egg kerstworkshop.Tijdens de kerstworkshop ga je zelf aan de slag op een Big Green Egg. Samen met andere kookliefhebbers en een professionele Big Green Egg chef maak je een driegangenmenu klaar. Een speciaal kerstmenu waarmee je dit jaar de blits kan maken. Een must-do EGGperience!

Datum: woensdag 11 december
Locatie: Brasserie Bennekom, Kerkhoflaan 12, 6721 EZ Bennekom
Tijd: 18.30 tot ca. 22.00 uur.
Kosten: € 79,95 incl. alle ingrediënten en drankjes. Op deze avond is er ook de mogelijkheid om te betalen met de PIN.

Inschrijven kan via klantenservice@geelswoonwarenhuis.nl. Graag in de mail aangeven: je naam, adres, telefoonnummer en met hoeveel personen je komt. 

Aanmelden