Naar boven

Yong

Ben je het helemaal zat dat je nooit twee dezelfde borden uit de kast kunt halen? Of dat je kommen totaal niet bij de rest van je servies passen? Een mooi en compleet servies, met alles in dezelfde stijl, creëert een bepaalde rust die je met een allegaartje aan serviesgoed nooit zou kunnen realiseren. Voor iedereen die daar behoefte aan heeft is het schitterende servies van Yong zeker een aanrader. Uiteraard verkrijgbaar bij Geels Woonwarenhuis!
Over Yong
Yong specialiseert zich in het ontwerpen van mooi, minimalistisch serviesgoed van een hoogwaardige kwaliteit. Het merk heeft verschillende productlijnen, waarvan de producten onderling uitstekend met elkaar te combineren zijn. De bestverkochte serie in Nederland is de Yong Squito collectie. Deze lijn, die voornamelijk is geïnspireerd door Chinese tempels en bruggen, kenmerkt zich door schitterend vierkant en rechthoekig serviesgoed dat vervaardigd is uit het zogeheten New Bone China porselein. Mooi, licht van gewicht en toch bijzonder sterk. Een fantastische aanwinst voor elke servieskast!

Ons assortiment Yong servies
Het assortiment Yong servies bij Geels Woonwarenhuis bestaat uit onder andere kopjes, bekers, borden, kommen, kannen, theepotten, schalen en etagères. Of je nu meteen een compleet servies wilt bestellen of alleen naar wat losse kopjes, dat is helemaal aan jou!

Yong serviesgoed bestellen bij Geels Woonwarenhuis
Voor het mooiste Yong serviesgoed ben je bij Geels Woonwarenhuis aan het juiste adres. Bestel je via onze online shop, dan garanderen wij een veilige betaling, een snelle levering en 14 dagen retourrecht. Mocht je het prettiger vinden om je eerst even rustig te oriënteren, kom dan vooral eens langs bij onze winkel in Bennekom. Met maar liefst 4.000 m2  aan woonplezier slaag je bij ons altijd! Heb je vragen over ons assortiment of over je bestelling? Neem gerust even contact op met onze klantenservice, we helpen je graag verder!