Naar boven

Steinhauer

Steinhauer Steinhauer is niet voor niets een van de grootste koplopers op het gebied van verlichting. Steinhauer ontwerpt en ontwikkelt al ruim tachtig jaar verlichtings-armaturen en past daarbij altijd de trends aan toe. Steinhauer heeft een ruim assortiment in diverse stijlen zodat jij altijd de perfecte lamp kunt vinden. Van een klassieke Steinhauer vloerlamp tot een industiële Steinhauer hanglamp. De keuze is enorm!

Steinhauer design en kwaliteit

Het Nederlandse verlichtingsmerk Steinhauer is opgericht door Hendrik-Jan Steinhauer in 1933. De productie van lampen begon allemaal in de kelder van zijn huis in Amsterdam. Tot op de dag van vandaag zijn design en ontwikkeling nog volledig in eigen handen vanuit Apeldoorn in Nederland. Het voortdurend creatief toepassen van trends, flexibiliteit in ontwerp en productie bepaalt het succes van Steinhauer. 

Diverse lampen stijlen van Steinhauer

Steinhauer heeft een ruime collectie in eigentijdse lampen. Er zijn verschillende soorten stijlen. Van moderne Steinhauer hanglampen tot klassieke Steinhauer vloerlampen en van strakke opbouwspots tot landelijke Steinhauer tafellampen. Ook op het gebied van led verlichting is Steinhauer sterk aan het innoveren. Steeds meer armaturen worden standaard uitgerust met een led paneel. Hierdoor zijn de mogelijkheden haast eindeloos bij het ontwikkelen van armaturen.

Steinhauer lampen kopen bij Geels Woonwarenhuis

Bij Geels vind je diverse soorten stijlen, kleuren en materialen lampen van het merk Steinhauer. Er is altijd een Steinhauer lamp die bij jou past. Heb je vragen of staat het model dat je zoekt niet op onze website? Neem dan contact met ons op. Of kom voor extra service en inspiratie naar onze winkel in Bennekom.