Naar boven

Ontdek trendy SMEG keukenapparatuur bij Geels Woonwarenhuis

SMEG Vind je stijl en esthetiek in de keuken net zo belangrijk als functionaliteit en kwaliteit? Dan zal het merk SMEG je ongetwijfeld aanspreken. Je bent ongetwijfeld bekend met de populaire retro koelkasten, maar wist je dat het merk ook kleinere keukenapparaten ontwerpt? Deze zijn bij Geels Woonwarenhuis heel gemakkelijk online te bestellen. Neem op je gemak een kijkje in het actuele aanbod en laat je inspireren!
Over SMEG
SMEG (een acroniem voor Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla) werd in 1948 opgericht door Vittorio Bertazzoni. Het bedrijf, gevestigd in het Italiaanse stadje Guastalla, specialiseerde zich oorspronkelijk in emaille- en metaalwerk maar begon al spoedig met het ontwerpen en produceren van keukenapparatuur. In 1997 lanceerde SMEG de revolutionaire FAB-lijn met retro koelkasten. Deze werden gekenmerkt door hun ronde vormen, SMEG-belettering, grote handvaten en opvallende kleurtjes. De door de 1950’s geïnspireerde koelkasten zorgden voor een ongekend succes. De lijn werd daarom al snel uitgebreid met aanvullende kleurmogelijkheden en varianten inclusief vriesvak. In 2014 breidde SMEG de FAB lijn verder uit met een collectie van kleine huishoudelijke apparaten. En daarvoor kun je bij ons terecht!

Ons assortiment SMEG keukenapparatuur
Het SMEG keukenapparatuur assortiment van Geels Woonwarenhuis bestaat uit onder andere waterkokers, broodroosters, blendersfilterkoffiemachines en espressomachines. Deze keukenapparaten zijn stuk voor stuk voorzien van de typerende retro stijl waar SMEG zo beroemd mee is geworden. Met keus uit verschillende kleurvarianten is er voor elke keuken een mooi exemplaar te vinden!

SMEG keukenapparaten bestellen bij Geels Woonwarenhuis
Ben je helemaal verliefd geworden op een van onze SMEG-keukenapparaten? Plaats dan vandaag nog je bestelling bij Geels Woonwarenhuis. Je profiteert bij ons namelijk altijd van een veilige betaling via de betaalmethode van jouw voorkeur en een gratis verzending bij besteding van €50 of meer (binnen Nederland). Bovendien zijn al onze SMEG-apparaten direct uit voorraad leverbaar. Shop je liever in de winkel? Onze SMEG-collectie is ook in onze vestiging in Bennekom te bewonderen. Kom gerust eens bij ons langs! Met maar liefst 4.000 m2 woonplezier kun je hier naar hartenlust inspiratie opdoen.