Naar boven

Point-Virgule: gebruiksvriendelijk en stijlvol keukengerei

Point-Virgule Vind je het leuk om lekker te koken en de eettafel mooi te dekken? Ga je een cocktail avondje organiseren om je bartending skills te verfijnen? Of wil je graag je bezoek verwennen met lekkere snacks, uiteraard geserveerd op elegante dienbladen en serveerplanken? Dan is het natuurlijk wel zo fijn als je de juiste tools tot je beschikking hebt. Met het assortiment van Point-Virgule ben je altijd verzekerd van gebruiksvriendelijk keukengerei en stijlvolle accessoires van een betrouwbare kwaliteit. Ontdek het zelf bij Geels Woonwarenhuis!
Over Point-Virgule
Het Belgische Point-Virgule werd opgericht in 2002 en specialiseert zich in het ontwerpen en vervaardigen van bijzonder stijlvolle en kwalitatief hoogwaardige keukenbenodigdheden. Kenmerkend voor de collecties van Point-Virgule is het gebruik van bamboe. Bamboe is een natuurlijke en bovendien onuitputtelijke bron van grondstoffen; het behoort tot de snelst groeiende grassoorten ter wereld die na de oogst gewoon weer verder groeit, waardoor het kappen van bomen niet nodig is. De bamboe producten van Point-Virgule zijn daarom niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook zeer duurzaam en ecologisch verantwoord. Zo kun je aanschaffen wat je nodig hebt voor de keuken en tegelijkertijd je steentje bijdragen aan een betere toekomst.

Ons assortiment Point-Virgule keukenbenodigdheden
Geels Woonwarenhuis biedt een indrukwekkend assortiment met Point-Virgule keukenbenodigdheden. Hier vind je werkelijk alle must-haves voor in de keuken én voor op de eettafel. Van snijplanken, messenleggers en aardappel- en champignonborsteltjes tot pizzamessen, fruitmanden en citruspersen, en van serveerplanken, dienbladen en voorraadpotten tot schenkkannen, bekers en (serveer)kommen. Point-Virgule heeft het allemaal!

Point-Virgule keukengerei bestellen bij Geels Woonwarenhuis
Alle Point-Virgule accessoires en keukenbenodigdheden zijn bij Geels Woonwarenhuis heel eenvoudig online te bestellen. Daarbij profiteer je van een gratis verzending bij besteding vanaf €50 (binnen Nederland), voor 17.00 uur besteld, volgende werkdag in huis en de beste mogelijke service. Je bent vanzelfsprekend ook van harte welkom bij onze winkel in Bennekom. In de winkel van ruim 4000 m2 kun je naar hartenlust inspiratie opdoen op het gebied van koken en tafelen, barbecues en buitenkeukens, woonaccessoires, verlichting, klussen en nog veel meer.