Naar boven

Platinum

Een Platinum parasol is niet zomaar een parasol! Alle Platinum parasols worden gekenmerkt door een stijlvol Dutch Design en zijn ontworpen voor functionaliteit en een optimaal gebruiksgemak. Zo kan elke Platinum zweefparasol moeiteloos geroteerd, gedraaid en gekanteld worden. Op die manier zet je je parasol gemakkelijk in de gewenste positie, zonder dat je hem hoeft te verplaatsen. Een Platinum parasol is de finishing touch van je tuinset en geeft je tuin een extra zonnige uitstraling! Laat je inspireren door de Platinum collectie bij Geels Woonwarenhuis!

Ons Platinum assortiment

Of je nu de voorkeur geeft aan een Platinum zweefparasol of een Platinum stokparasol, bij Geels Woonwarenhuis vind je ongetwijfeld een exemplaar dat in alle opzichten aan je wensen voldoet. Je hebt bij ons de keuze uit verschillende modellen, afmetingen en kleuren. Goed om te weten als je een parasol gaat uitzoeken is dat de parasols met de T2 aanduiding zijn voorzien van het double tilt mechanisme. Verder leveren wij diverse parasolvoeten voor Platinum parasols, in zowel rolbare als ingraafbare uitvoeringen.

Ben je benieuwd naar welke andere merken wij in ons aanbod hebben? Bekijk ons complete assortiment parasols.

Kleurvaste materialen

Platinum maakt gebruik van kwalitatief hoogwaardige, vuilafstotende parasoldoeken van polyester. Afhankelijk van het parasolmodel van je keuze zijn deze leverbaar in de klassen 1 tot en met 4. Hoe hoger de klasse, hoe langer de kleur mooi blijft. Om de levensduur van je parasol te verlengen raden we echter aan om altijd een parasolhoes te gebruiken wanneer de parasol niet in gebruik is.

Daarom koop je een Platinum parasol bij Geels Woonwarenhuis

·         Het grootste aanbod zweefparasols en stokparasols van de beste merken

·         Deskundig advies, zowel telefonisch als in de winkel

·         Gemakkelijk online te bestellen, dus geen gedoe en gesleep

·         Veilig betalen via de betaalmethode van jouw voorkeur

·         Niet tevreden? Stuur je bestelling binnen 14 dagen retour