Naar boven

Petromax

Petromax Creëer een unieke kookervaring in de natuur met de producten van Petromax. Het Duitse merk Petromax is het A-merk in outdoor cooking producten. Petromax staat als sinds 1910 bekend om hun enorm hoge kwaliteit. Van Dutch Ovens, gietijzeren roosters en skillets tot handschoenen en briketten. Shop bij Geels Woonwarenhuis. Advies nodig? Mail ons of vraag om advies in onze winkel. Onze BBQ specialisten staan voor je klaar.

Voor 17:00 uur besteld, de volgende dag in huis.

Over Petromax

Als je op zoek bent naar hoogwaardige outdoor- en campinguitrusting, dan is Petromax het merk dat je moet kennen. Petromax is een Duits merk die met kwaliteit en passie sinds 1910 producten voor het buitenleven en buitenkoken over de hele wereld verkoopt. De geschiedenis van Petromax begint rond 1900 met Max Graetz. Hij is de uitvinder van de  petroleum hoge druk lampen. Petroleum was net nieuw en Max bedacht met succes een  methode om petroleum om te zetten in gas. Dankzij een reservoir dat met behulp van een pomp onder druk gezet kan worden zijn de Petromax lampen makkelijk aan te steken en ze hebben een hoge lichtopbrengst. Vrienden van Max noemden hem Petroleum Max en de naam Petromax was geboren. Petromax is een sterk merk dat wereldwijd bekend is en geprezen wordt om zijn kwaliteit. Door toevoeging van innovatie en een hoge kwaliteitsnorm is Petromax in staat om de beste en meest doordachte artikelen op de markt te brengen.

Petromax voor outdoor cooking

Petromax is een bekend merk in de wereld van outdoor cooking en biedt hoogwaardige gietijzeren pannen, Dutch ovens, gietijzeren grillplaten, pannen en diverse accessoires voor kampeerders en buitenliefhebbers. Hun producten zijn ontworpen om robuust en duurzaam te zijn en zijn perfect voor het bereiden van heerlijke maaltijden in de buitenlucht. De Petromax Dutch Oven is een van de beste ter wereld. Hiermee kun jij heerlijk en makkelijk eten maken op open vuur, boven de BBQ, in de oven of op het fornuis. Ontdek het gemak van Petromax outdoor cooking bij Geels Woonwarenhuis. 

Petromax kopen bij Geels Woonwarenhuis

Bij Geels Woonwarenhuis vind je een uitgebreid assortiment van Petromax. Uitgebreid advies bij het kiezen van de juiste producten voor de beste outdoor cooking experience? Kom naar onze winkel en onze campinspecialisten staan voor je klaar. Wij zijn sinds 2023 een officiële dealer in Nederland.