Naar boven

OXO Good Grips

OXO Good Grips Sta je graag in de keuken maar werken je handen niet altijd mee? Of zijn sommige werkzaamheden voor jou wat lastiger omdat je bijvoorbeeld linkshandig bent? Dan moet je zeker even een kijkje nemen in het OXO Good Grips assortiment van Geels Woonwarenhuis.
Met deze comfortabele keukenhulpjes kan werkelijk iedereen uit de voeten!
Over OXO Good Grips
De productontwikkelaars bij het New Yorkse OXO Good Grips werken constant aan het ontwerpen van nieuwe producten voor in de keuken. Dat doen ze op basis van de vraag: “Hoe kunnen we het gebruiken?” Dat blijkt keer op keer dé succesformule, want de keukenhulpjes die ze op de markt brengen worden stuk voor stuk gekenmerkt door hun comfortabele grepen en ultieme gebruiksgemak. Alle OXO Good Grips keukenhulpjes worden zo ontworpen om werkzaamheden in de keuken voor iedereen te vereenvoudigen. Ook als je linkshandig bent, wat minder kracht in je handen hebt of een andere fysieke beperking hebt.

Ons assortiment OXO Good Grips keukenhulpjes
Geels Woonwarenhuis biedt een uitgebreid assortiment met OXO Good Grips keukenhulpjes. Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar een knoflookpers, een eiersnijder, een groentehakker, een appelboor, een dunschiller, een blikopener, een maatkan of een serveertang, OXO Good Grips het allemaal in huis. En de meeste producten zijn nog vaatwasserbestendig ook!
 
Keukenbenodigdheden van OXO Good Grips bestellen bij Geels Woonwarenhuis
De handigste OXO hulpjes voor in de keuken bestel je tegenwoordig heel gemakkelijk online, gewoon via Geels Woonwarenhuis. Wij garanderen altijd een veilige betaling en een snelle levering. Bij besteding van €50 of meer binnen Nederland profiteer je ook nog eens van een gratis verzending. Dat is altijd mooi meegenomen natuurlijk! Onze OXO Good Grips collectie is vanzelfsprekend ook in onze winkel te bewonderen. Kom gerust eens langs bij Geels Woonwarenhuis in Bennekom!