Naar boven

Outdoorchef

Outdoorchef De meesterbreinen achter Outdoorchef bedenken en ontwikkelen al meer dan 20 jaar de mooiste barbecues met Zwitserse precisie. Alle barbecues worden uitgebreid getest door topchefs alvorens ze op de markt komen. Met een Outdoorchef barbecue ben je dan ook verzekerd van een innovatief en stijlvol product dat tot in de puntjes geperfectioneerd is! De barbecues van dit merk zijn niet allemaal even goedkoop, maar zijn vanwege de duurzaamheid en uitzonderlijke kwaliteit een uitstekende investering voor de lange termijn. Het maakt niet uit of je nu vlees, vis, pizza, brood of iets anders op de barbecue legt; er is alle ruimte voor jouw culinaire creativiteit! Met een barbecue van Outdoorchef draait het niet alleen meer om het barbecueën zelf, maar om de algehele ervaring van gezellig buiten koken en genieten in de buitenlucht.

Ons Outdoorchef barbecue assortiment

Geels Woonwarenhuis biedt het grootste assortiment barbecues en buitenkeukens! Ben je op zoek naar een Outdoorchef barbecue, dan heb je de keuze uit zowel gas barbecues als houtskool barbecues. Neem nu bijvoorbeeld de Outdoorchef Montreux 570 G, een stijlvolle gasbarbecue met een deksel met een geïntegreerde temperatuurmeter en twee ruime, massief houten zijtafels. Deze barbecue zou het pronkstuk van jouw tuin kunnen zijn!

Het Outdoorchef assortiment is eenvoudig te filteren op onder andere prijs, kleur en extra opties. Zo kun je altijd snel vinden wat je zoekt!

Barbecue accessoires van Outdoorchef

Naast Outdoorchef barbecues vind je bij Geels Woonwarenhuis tevens een indrukwekkend assortiment barbecue accessoires van Outdoorchef. Hierbij kun je denken aan afdekhoezen, tangen en spatels, (geperforeerde) bakplaten, bakvormen, kookthermometers, barbecueschorten, pizzascheppen en pizzasnijders. Neem ook een kijkje in ons complete aanbod barbecue gereedschap!

Daarom koop je een Outdoorchef barbecue bij Geels Woonwarenhuis

·         Een zeer uitgebreid Outdoorchef barbecue assortiment

·         Ook voor alle denkbare barbecue accessoires

·         Gemakkelijk online te bestellen én verkrijgbaar in onze winkel

·         Een uitstekende service en deskundig advies

·         Altijd een snelle levering en 14 dagen retourrecht