Naar boven

Microplane: from the woodshop to the kitchen

Microplane Raak jij ook geregeld gefrustreerd vanwege botte keukengereedschappen? Dan is het tijd om kennis te maken met de keukentools van Microplane. Dit merk bracht een ware revolutie teweeg in de manier waarop men ingrediënten raspt, schilt, snijdt en vermaalt. Met hun ultra-scherpe, roestvast stalen keukengereedschappen ben je verzekerd van een ongekend nauwkeurig resultaat, met een minimale inspanning. Bekijk het Microplane assortiment bij Geels Woonwarenhuis!
Over Microplane
Oorspronkelijk specialiseerde Microplane zich in het maken van gereedschappen voor houtbewerking.
In 1994 kwam daar verandering in, toen een Canadese huisvrouw bij het maken van een sinaasappeltaart geconfronteerd werd met een wel heel botte rasp. Gefrustreerd kocht ze een houtrasp van Microplane. Bij terugkomst in de keuken verbijsterd over hoe goed dit werkte; de sinaasappel gleed moeiteloos over het gereedschap heen. Dat was het moment dat een Microplane tool voor het eerst van de werkplaats naar de keuken ging. Het duurde niet lang voor het merk een permanente plek in de keuken had veroverd. In de jaren daarop groeide Microplane uit tot hét merk op het gebied van uitzonderlijk scherpe culinaire hulpmiddelen. Niet alleen bij fanatieke thuiskoks, maar ook bij professionele chefs.

Ons assortiment Microplane keukengereedschap
Hoewel Microplane wereldwijde bekendheid verwierf vanwege haar raspen en schillers, is het assortiment van het familiebedrijf inmiddels uitgebreid met een breed scala aan keukengerei. Behalve voor verschillende Microplane raspen en schillers kun je bij Geels Woonwarenhuis ook terecht voor onder andere een Microplane nootmuskaatmolen, mandoline, groentesnijder, spiraalsnijder en chilimolen.

Culinaire gereedschappen van Microplane bestellen bij Geels Woonwarenhuis
Microplane keukengereedschappen bestellen? Dat is zo geregeld via Geels Woonwarenhuis. Betalen doe je altijd in een beveiligde omgeving, via de betaalmethode van jouw voorkeur. Zodra we je bestelling binnen hebben gaan we direct voor je aan de slag, zodat jij snel van je nieuwe Microplane keukengereedschappen gebruik kunt maken. Shop je liever in de winkel of wil je lekker op je gemak inspiratie opdoen op het gebied van koken, tafelen, interieur en tuin? Je bent van harte welkom in onze 4.000 m2 ruime winkel in Bennekom!