Naar boven

Mepal

Mepal Het Nederlandse merk Mepal produceert al ruim 70 jaar slimme, handige en innovatieve producten voor thuis én onderweg. Het merk is vooral bekend geworden om hun mooie en handige lunchboxen, kommen en bekers. De vrolijke kleuren en designs op de producten maken het merk erg geliefd onder zowel kinderen als volwassenen. Vrijwel alle producten van Mepal worden tegenwoordig nog steeds in Nederland gemaakt. De producten van Mepal staan garant voor hun hoogwaardige kwaliteit. Bij Geels bieden wij een zeer ruim assortiment aan producten van Mepal. Bekijk de complete collectie hieronder:

Assortiment Mepal bij Geels

De producten van Mepal staan voor hoogwaardige kwaliteit en hebben ieder een mooi en fris design. Bij Geels heb je altijd een ruime keuze aan producten van Mepal; van schoolbekers tot lunchboxen en van bewaarkommen tot keukengerei. Mocht je nog vragen hebben over bepaalde producten van Mepal of mis je iets in het assortiment? Neem dan contact op met onze kookspecialisten of kom langs in onze winkel!

Ook daarom bestel je Mepal producten bij Geels!

Bij Geels bestel je online eenvoudig en veilig producten van Mepal en heb je altijd de zekerheid van een snelle levering. Vanaf €50,- wordt je bestelling tevens gratis bezorgd. Natuurlijk kun je ook langskomen in onze winkel. Onze kookspecialisten staan voor je klaar als je vragen hebt of advies nodig hebt bij het maken van de juiste keuze.