Naar boven

Magimix

Magimix Het Franse merk Magimix richt zich al meer dan 40 jaar op culinaire innovatie. De keukenapparatuur van Magimix staan bekend om hun gebruiksgemak en efficiëntie en maken het koken niet alleen makkelijker maar ook leuker! De innovatieve keukenapparaten van Magimix zijn zeker het bekijken waard als je op zoek bent naar een manier om het koken eenvoudiger te maken en tijd te besparen in de keuken. Ontdek het actuele Magimix aanbod online bij Geels Woonwarenhuis of kom inspiratie opdoen in onze winkel!
Over Magimix
Met de introductie van de eerste multifunctionele foodprocessor creëerde het Franse Magimix ruim 40 jaar geleden een ware revolutie, zowel in de horeca als in de keukens van mensen thuis. Het innovatieve keukenapparaat zorgde ervoor dat het bereiden van zowel dagelijkse maaltijden als de meest ingewikkelde gerechten ineens een stuk eenvoudiger werd. Magimix staat tevens bekend om haar uiterst succesvolle samenwerking met Nespresso. Een Magimix Nespresso machine staat garant voor een kwalitatief ijzersterke kop koffie.

Ons assortiment Magimix keukenapparatuur
In het Magimix assortiment van Geels Woonwarenhuis vind je verschillende foodprocessors en blenders, stuk voor stuk voorzien van de handige snufjes en verkrijgbaar in diverse strakke kleuren. De veelzijdige, kwalitatief hoogwaardige Magimix keukenmachines hebben een compact formaat en passen dus in vrijwel elke keuken. De mooie designs maken ze zelfs tot ware eyecatchers in je keuken. Behalve voor Magimix foodprocessors kun je ook bij ons terecht voor diverse Magimix Nespresso machines. Deze zijn in een breed scala aan uitvoeringen verkrijgbaar en zijn bovendien de goedkoopste van Nederland.

Magimix keukenapparaten bestellen bij Geels Woonwarenhuis
Het maakt niet uit of je nu op zoek bent naar een foodprocessor, een blender of een Nespresso machine; als het op Magimix keukenapparaten aankomt ben je bij Geels Woonwarenhuis aan het goede adres. Alle artikelen in ons Magimix assortiment zijn veilig en gemakkelijk online te bestellen. Daarbij profiteer je altijd van een snelle levering en de best mogelijke service. Mocht je het prettiger vinden om gewoon in de winkel te shoppen, dan is dat geen enkel probleem. Wij verwelkomen je graag in onze 4.000 m2 ruime vestiging in Bennekom! Heb je vragen maar ben je momenteel niet in de gelegenheid om langs te komen, dan kun je ook even contact met ons opnemen. Onze klantenservice is zowel telefonisch als per mail bereikbaar.

Natuurlijk kun je ook bij ons terecht voor keukenartikelen van andere topmerken.