Naar boven

Light & Living

Light & Living De decoratieve verlichting en woonaccessoires van Light & Living bieden inspiratie voor jouw woonkamer. De collectie van Light & Living wordt met veel liefde en aandacht voor de producten samengesteld. Hierbij is er aandacht voor de allerkleinste details en hebben de producten een eerlijke prijs. Twee keer per jaar presenteert het merk een nieuwe seizoenscollectie met allerlei mooie en inspirerende producten voor in je huis. Bij Geels bieden we een ruime keuze aan producten van Light & Living. Bekijk het complete aanbod op onderstaande pagina en laat je inspireren!

Over Light & Living

Light & Living is ruim 40 jaar geleden opgericht in Nederland. Het merk begon met het maken van unieke lampenkappen in een kleine fabriekshal en al snel kwamen er lampen bij zodat een compleet verlichtingsconcept kon worden aangeboden. Na vele jaren actief geweest te zijn op de verlichtingsmarkt besloot het merk om uit te breiden met woonaccessoires en (kleine)meubelen. Twee keer per jaar presenteert het merk een nieuwe seizoenscollectie met mooie, inspirerende spullen voor in je huis. De belangrijkste missie van Light & Living is het bereikbaar maken van een inspirerende collectie, decoratieve verlichting en woonaccessoires met een eerlijke prijs voor een brede doelgroep.

Light & Living koop je natuurlijk bij Geels!

Bij Geels bieden wij een zeer breed assortiment producten van Light & Living voor in jouw huis. Hierdoor zit er voor ieder wat wils tussen. Je kunt de producten eenvoudig en vertrouwd online bestellen, maar natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel. Onze intereurspecialisten staan voor je klaar om je te helpen bij het uitzoeken van het perfecte product! Laat je inspireren door de veelzijdige artikelen van Light & Living!