Naar boven

LetzQ

LetzQ Ben jij een doorgewinterde barbecue-liefhebber die elke gelegenheid aangrijpt om de grill aan te slingeren? Dan moet je zeker even een kijkje nemen in het LetzQ assortiment van Geels Woonwarenhuis. Met LetzQ draaispitten en deegrollers wordt barbecueën nog leuker en lekkerder!
Over LetzQ
Het Nederlandse merk LetzQ is ontstaan uit de deelname van zes mannen aan een bbq masterclass, waarvan het laatste onderdeel onverwachts een officiële wedstrijd bleek te zijn. Toen de mannen daarbij verrassend hoog eindigden, was het hek van de dam; sindsdien draait alles voor hen om barbecueën. LetzQ doet eigenlijk alles dat met barbecueën te maken heeft: ze geven workshops, publiceren recepten en hebben hun eigen bbq rubs op de markt gebracht. LetzQ is bovendien een samenwerking aangegaan met Bade (de distributeur van onder andere de beroemde Big Green Egg barbecues) voor unieke barbecue spitten.

Ons assortiment LetzQ spitten
Geels Woonwarenhuis biedt diverse LetzQ draaispitten en deegstokken, welke perfect geschikt zijn voor gebruik in combinatie met de populaire Big Green Egg barbecues. De draaispitten, welke bijzonder eenvoudig gemonteerd kunnen worden, zijn uitgerust met een elektrische motor. Hierdoor ben je verzekerd van een constante draaisnelheid en een gelijkmatige garing van vlees en vis.

LetzQ draaispit bestellen bij Geels Woonwarenhuis
Geels Woonwarenhuis is dé specialist op het gebied van barbecues en buitenkeukens. Bij ons bestel je al je barbecue producten en accessoires heel gemakkelijk online! Daarbij profiteer je altijd van een veilige betaling, een snelle levering en een prima service. Shop je toch liever in de winkel? We verwelkomen je graag in onze 4.000 m2 ruime vestiging in Bennekom! Ben je momenteel niet in de gelegenheid om bij ons langs te komen, dan kun je ook even contact met ons opnemen voor antwoorden op je vragen. De medewerkers van onze klantenservice staan je graag te woord.