Naar boven

KitchenCraft

Het Engelse merk Kitchencraft is al meer dan 160 jaar oud en heeft dus ervaring in overvloed op het gebied van keukenapapratuur. Hieronder vind je alles van deksels tot bakvormen en alles daar tussenin.

Over Kitchencraft

Kitchencraft is al jarenlang een welbekend merk op het gebied van keukenapparatuur en keukenhulpen. Van origine is Kitchencraft een Engels merk en daar is het ook allemaal begonnen. Tegenwoordig is het merk internationaal bekend en leveren ze keukens en huishoudelijke artikelen aan toonaangevende warenhuizen, postorderbedrijven, kookwinkels, porselein- en glasspecialisten, cadeauwinkels en tuincentra in het Verenigd Koninkrijk en nog eens 80 landen wereldwijd. . Kitchencraft zorgt voor hoogwaardige en inspirerende keukenartikelen in alle categorieen zoals kookgerei, messen en accessoires.

De kwaliteit van Kitchencraft

Kitchencraft heeft al 14 keer de brancheprijs gewonnen voro uitmuntendheid in service. Daarnaast is er ook nog eens een strenge kwaliteitscontrole voordat de producten de fabriek verlaten. Voorraadniveaus, levering en klantcontact zijn altijd boven niveau geweest bij Kitchencraft en dit is een van de redenen voor hun grote succes in de keukenwereld.

Kitchencraft bij Geels Woonwarenhuis

In onze webshop vindt u een groot assortiment aan verschillende Kitchencraft artikelen. In onze winkel hebben wij het aanbod ook tentoongesteld en hier kunt u het ook in handen nemen om een beter beeld van de kwaliteit te krijgen. Onze productspecialisten lopen rond op de afdeling en staan altijd open voor uw vragen. Bestelt u liever online en heeft u toch wat advies nodig ? Bel dan gerust even en wij helpen u verder.