Naar boven

Kettler

Kettler Ben je op zoek naar eenvoudige maar degelijke tuinmeubelen van een goede kwaliteit? Dan zijn Kettler tuinmeubelen zeker het bekijken waard. Het Duitse Kettler werd in 1949 opgericht door Heinz Kettler. Wat op de zolder van een houtzagerij begon als een bescheiden onderneming groeide uit tot een internationaal merk dat in meer dan 60 landen verkocht wordt. Kettler tuinmeubelen worden vervaardigd uit verschillende materialen, waaronder metaal, staal, aluminium, kunststof en hout. Neem op je gemak een kijkje in het aanbod Kettler tuinmeubelen van Geels Woonwarenhuis en profiteer van onze uitstekende service!

Ons assortiment Kettler tuinmeubelen

Geels Woonwarenhuis biedt een ruim assortiment met Kettler tuinmeubelen. Zo kun je bij ons terecht voor onder andere een Kettler tuintafel, een Kettler standenstoel en een Kettler hocker. Daarnaast leveren wij diverse accessoires voor Kettler tuinmeubelen, zoals pootdoppen en verstelnokken.

De designs zorgen ervoor dat de tuinmeubelen onderling heel goed met gecombineerd kunnen worden en bovendien in elke tuin op hun plek zijn. Je kunt ze uiteraard geheel naar eigen smaak aankleden met tuinkussens in je favoriete kleuren. Ook wat betreft levensduur laten deze tuinmeubelen niets te wensen over. Je kunt een Kettler tuintafel met een gerust hart het hele jaar door buiten laten staan! Gebruik de filteropties aan de linkerzijde van het scherm om het aanbod te filteren op prijs, kleur en/of materiaal; zo kun je altijd snel vinden wat je zoekt.

Wil je liever in één keer een complete set aanschaffen in plaats van een tuintafel en losse tuinstoelen? Bekijk dan onze collectie tuinsets!

Daarom koop je Kettler tuinmeubelen bij Geels Woonwarenhuis

·         Een ruim aanbod tuinstoelen en tuintafels van A-merken.

·         Gemakkelijk online te bestellen, waar en wanneer het jou uitkomt.

·         Gratis verzending bij besteding van €50 of meer.

·         Altijd een uitstekende service en een snelle levering.

·         4.000m2 ruime winkel in Bennekom.