Naar boven

JURA

JURA JURA is het merk voor perfecte koffiespecialiteiten en puur koffiegenot. Als enige merk ter wereld richt het Zwitserse bedrijf zich volledig tot premium-volautomaten voor koffiespecialiteiten, en heeft het zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design.

JURA Koffiemachines
Met een koffie-volautomaat van JURA ben je verzekerd van de beste koffiekwaliteit, eenvoudige bediening en een subliem design. Met één druk op de knop geniet u van een ruime keus aan koffiespecialiteiten. Uiteraard altijd vers gemalen, niet uit capsules.

JURA Accessoires
Vind bij Geels Woonwarenhuis ook bijpassende accessoires en onderhoudsmiddelen zoals reinigingstabletten die optimaal zijn afgestemd op de koffie-volautomaten van JURA. Zo kun jij optimaal gebruiken van jouw JURA.
 
Geels Woonwarenhuis is een officiële premium dealer van JURA

Breng een bezoek aan onze winkel voor meer informatie over JURA koffiemachines en bekijk ons ruime assortiment. In onze winkel kun je terecht voor de beste service en advies bij het kiezen van een nieuwe JURA koffiemachine of accessoires. Test en proef direct een kopje koffie van de de JURA koffiemachines in onze winkel. Voor vragen kun je ons ook telefonisch bereiken via 0318 - 414 500, of stuur een mail naar klantenservice@geelswoonwarenhuis.nl

Geels Woonwarenhuis
Kerkhoflaan 17-19
6721 EW Bennekom