Naar boven

Habonne

Habonne Zijn je pannen aan vervanging toe? Neem dan geen genoegen met minder dan het beste en kies dan voor de kwaliteit en duurzaamheid van Habonne! Dit merk combineert Nederlandse nuchterheid met materialen van topkwaliteit en een doordacht design, wat resulteert in stijlvolle, functionele pannen met een bijzonder lange levensduur. Ontdek het aanbod Habonne pannen bij Geels Woonwarenhuis en laat je overtuigen door onze verrassend scherpe prijzen!
Over Habonne
Habonne is een authentiek Nederlands merk dat zich specialiseert in kwalitatief hoogwaardig, functioneel keukengerei met een modern design. Bij de ontwikkeling van nieuwe producten staat één ding centraal: jouw kookgenot. Het merk weet zich met elke collectie weer van andere merken te onderscheiden vanwege hun grote aandacht voor de kleinste details, die van koken een uitermate aangename bezigheid maken. Hierbij kun je denken aan functionele handgrepen, een handige inhoudsaanduiding in de pannen, milieuvriendelijke anti-aanbaklagen en deksels waarmee afgieten een fluitje van een cent wordt. Ook de designs laten niets te wensen over; Habonne pannen staan prachtig in elke keuken! Dat alles voor een bijzonder vriendelijke prijs.

Ons assortiment Habonne pannen
Over smaak valt niet te twisten. Daarom biedt Geels Woonwarenhuis biedt een uitgebreid assortiment met Habonne pannenseries in elke smaak. Zo hebben we Habonne koekenpannen, wokpannen, kookpannen, hapjespannen, soeppannen en steelpannetjes. Daarnaast kun je bij ons terecht voor diverse Habonne accessoires, zoals een universele stoominzet of een vergiet. Ook onze Habonne fluitketels zijn zeker het bekijken waard!

Habonne keukengerei bestellen bij Geels Woonwarenhuis
Habonne pannen en ander keukengerei zijn bij Geels Woonwarenhuis heel gemakkelijk online te bestellen. Daarbij garanderen we altijd een veilige betaling, een snelle levering en een uitstekende service. We begrijpen echter als geen ander dat veel mensen het prettig vinden om hun nieuwe keukenspullen eerst even ‘in het echt’ te bekijken. We nodigen je dan ook graag uit om langs te komen in onze vestiging in Bennekom. In onze 4.000 m2 ruime winkel vindt je alles voor het ultieme woonplezier!