Naar boven

Grill Guru

Grill Guru Grill Guru biedt de ultieme BBQ-ervaring met hun premium kamado barbecues. Met hoogwaardige materialen en nauwkeurige temperatuurregeling, kan je gemakkelijk perfecte gerechten bereiden. Of je nu een beginner of een professional bent, Grill Guru's uitgebreide assortiment biedt voor ieder wat wils. Geels Woonwarenhuis is officiële dealer van Grill Guru.

Een Grill Guru BBQ kopen

Kies je voor een Grill Guru barbecue dan heb je barbecue van topkwaliteit. De barbecues zijn ontworpen en gebouwd voor alle seizoenen. Of je nu een zomers tuinfeestje organiseert voor familie en vrienden of geniet van een winter BBQ. Een Grill Guru blijft altijd op temperatuur. Grill Guru staat voor het creëren van speciale momenten met vrienden, familie of kennissen. Lekker buiten koken en dat zo eenvoudig mogelijk. Want BBQ-momenten zijn pas echt bijzonder wanneer jij als guru de lekkerste gerechten zo van je barbecue weet te toveren. Van originele Italiaanse pizza’s tot low & slow cooking gerechten. Van overheerlijke groenten grillen tot het barbecueën van een mooi stuk vlees of vis.
 
De kamado barbecues van Grill Guru zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek en kan daardoor hoge temperaturen aan. Bakken, braden, stomen, roken en grillen; het is allemaal mogelijk op deze mooie, ruime en makkelijk verrijdbare BBQ. De Grill Guru Large is al jaren de bestseller in de Grill Guru range.

Een Grill Guru in het echt bekijken? Bezoek onze BBQ afdeling en krijg het beste advies van onze BBQ specialisten.