Naar boven

Forged

Forged De messen van Forged hebben een bijzonder en opvallend uiterlijk en zijn beschikbaar in meerdere series. De collectie messen is gemaakt van Japans staal en hebben een hardheid van 58-60 rockwell. Tevens zijn de messen mooi verpakt in een gebrand houten kistje. De messen van Forged zijn erg leuk om cadeau te doen aan iemand anders, maar natuurlijk ook leuk om aan jezelf te geven. Elk mes van Forged is uniek doordat ze met de hand worden gemaakt. Hierdoor haal je echt een stukje vakmanschap en ambacht in huis! Bekijk het volledige aanbod van Forged messen bij Geels op onderstaande pagina:
Assortiment Forged bij Geels!

Bij Geels bieden wij een ruim assoritment Forged messen, inclusief prachtige en functionele accessoires. Het aanbod Forged messen bestaat uit onder andere koksmessenbroodmessen, slagermessen en messensets. Daarnaast biedt het merk ook stevige en handige accessoires voor de messen, zoals beschermhoezen en aanzetstalen voor de koksmessen. Voor vragen over de producten van Forged en het gebruik ervan kun je altijd contact opnemen met ons of langskomen in onze winkel. Onze kookspecialisten helpen je graag bij het vinden van het juiste product!

Daarom koop je Forged bij Geels!

De producten van Forged zijn eenvoudig en snel te bestellen via onze eigen website, maar natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze winkel. Voor advies staan wij altijd voor jou klaar! Met een breed assortiment Forged messen zit er altijd wel een geschikt mes voor jou tussen! Vanaf €50,- wordt je bestelling gratis en snel thuisgeleverd en niet tevreden is uiteraard geld terug. Voor meer producten op het gebied van koken en tafelen kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Niet voor niets zeggen we namelijk: Geels heeft 't!