Naar boven

Het Duitse merk Fissler voor hoogwaardige pannen

Fissler Hou je van koken en heb je behoefte aan kwalitatief hoogwaardige pannen die niet alleen een lange levensduur hebben, maar ook een superieure kookervaring bieden? Maak dan kennis met de Fissler collectie bij Geels Woonwarenhuis. De premium roestvast stalen potten en pannen van dit merk zijn stuk voor stuk voorzien van een perfect ontworpen bodem, welke zorgt voor een gelijkmatige temperatuurverdeling en een ongeëvenaarde controle over de bereiding van je gerechten. Bekijk de uitgebreide Fissler collectie online of kom langs in onze winkel!

Snel vinden: Fissler Pannensets | Fissler koekenpannen | Fissler Snelkookpannen

Meest Verkocht: Fissler Adamant Comfort koekenpan - Ø 26 cm
Over Fissler
Het in 1845 opgerichte Fissler streeft al 175 jaar naar perfectie. Het Duitse merk is verantwoordelijk voor tal van revolutionaire uitvindingen op het gebied van potten en pannen – van de eerste aluminium pannen voor elektrische fornuizen en de eerste anti-aanbak pannen tot de meest moderne snelkookpannen. Fissler staat wereldwijd bekend als marktleider op het gebied van innovatief keukengerei dat van koken een speciale ervaring maakt. Door de zorgvuldige selectie van ruwe materialen en de grote aandacht voor detail gedurende het hele productieproces, weet de fabrikant de allerhoogste kwaliteitsstandaarden te waarborgen. Fissler is dan ook hét merk voor iedereen die geen genoegen neemt met minder dan het beste.

Ons assortiment Fissler pannen
Geels Woonwarenhuis biedt een uitgebreide collectie met Fissler kookgerei, met onder andere koekenpannen, steelpannen, snelkookpannen en graniteerpannen. Ook voor complete Fissler pannensets kun je bij ons terecht. Een deel van de Fissler pannen in ons assortiment zijn uitgevoerd met de unieke CookStar bodem, wat de pan geschikt maakt voor toepassingen op alle hittebronnen, inclusief inductie fornuizen.

Fissler pannen bestellen bij Geels Woonwarenhuis
Fissler pannen en kookgerei kopen? Dat doe je tegenwoordig heel gemakkelijk online, via de webshop van Geels Woonwarenhuis. Je bent bij ons altijd verzekerd van een veilige betaling en een snelle levering. Ben je achteraf toch niet helemaal tevreden met je aankoop? Dan kun je deze kosteloos retourneren. Dat is de service van Geels Woonwarenhuis! Mocht je het fijn vinden om onze collectie Fissler pannen eerst even ‘in het echt’ te bekijken, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom bij onze winkel in Bennekom.