Naar boven

DUCQ

DUCQ Verrijk jouw keuken met de pannen van DUCQ. DUCQ houdt van kwaliteit en duurzaamheid. Over elke pan, elk handvat en elke deksel is nagedacht en zo gemaakt dat de beste kwaliteit tegen een betaalbare prijs geleverd kan worden.

Over DUCQ

De naam DUCQ verwijst naar Joseph Ducq. Hij was een kunstschilder die op één van de vele VOC-schepen gevaren heeft. Op die schepen tussen 1600 en 1800 brachten zij heerlijke specerijen zoals kaneel, peper en nootmuskaat naar Nederland. Ingrediënten die toen absoluut een verrijking voor de Hollandse keuken waren. Dat gevoel van verrijking en echt iets toevoegen aan jouw keuken, dat is waar DUCQ voor staat. Jarenlange ervaring en kennis zijn in de pannen van DUCQ verstopt. Van buitenkant tot binnenkant en van tussenlaag tot coating, aan alles is nagedacht.

Ons assortiment DUCQ pannen

Geels Woonwarenhuis biedt een fijne collectie met DUCQ pannen, zoals kookpannen, braadpannen en steelpannen. DUCQ pannen hebben niet alleen een stijlvol design maar zijn ook van uitstekende kwaliteit. De pannen zijn opgebouwd uit 3 lagen: koper aan de buitenzijde, roestvrijstaal (RVS) aan de binnenzijde en een aluminium tussenlaag. Een pan met voelbare kwaliteit (wanddikte 2,5 mm) en met een uitstekende warmteverdeling die gewaardeerd wordt door iedereen met een passie voor koken.
Dankzij de speciale bodem van inductiestaal zijn deze pannen geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook voor inductie. Voor extra kookgemak staat op de matte rvs binnenzijde een duidelijke maataanduiding.  

DUCQ downdraft pannen

Heb jij thuis een keuken met een kookplaatafzuiging? Kies dan voor de downdraft pannen van DUCQ. Hiermee worden kookluchtjes en condens naar beneden in plaats van naar boven afgezogen. Bij traditionele deksels zit het stoomgat aan de bovenkant, maar wanneer de afzuiging in de kookplaat zit, is het logischer om een pan met deksel te gebruiken die afzuigingen aan de zijkanten mogelijk maakt. DUCQ heeft hiervoor een uniek deksel ontwikkeld. Aan de speciale deksel zit een siliconen ring die tijdens het koken er voor zorgt dat de deksel op zijn plaats blijft én de condens in de pan via en uitsparing aan de zijkant wordt afgezogen. Ook wordt afgieten dankzij deze uitsparing nog gemakkelijker.

DUCQ pannen kopen bij Geels Woonwarenhuis

Alle artikelen van DUCQ pannen zijn leverbaar en heb je dus altijd snel in huis. Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is de volgende dag in huis. Ben je er nog niet helemaal uit? Kom dan naar onze winkel en laat je adviseren door onze pannenspecialisten.