Naar boven

Curver

Het verhaal van Curver begon in 1949, toen Peter Curtius en Ad Verschuren hun eigen bedrijf oprichtten (de naam is een samenvoeging van de eerste drie letters van hun achternamen). In de afgelopen 65 jaar is Curver uitgegroeid tot een internationaal bedrijf en Europese marktleider op het gebied van kunststof opbergers. Curver is constant bezig met het verkennen van nieuwe gewoontes en oplossingen en komt keer op keer met nieuwe, gebruiksvriendelijke producten die het leven niet alleen een stuk gemakkelijker, maar ook leuker maken. Of het nu gaat om het opruimen van de kinderkamer, het organiseren van de ruimte in je koelkast of het uitzoeken van je wasgoed, Curver heeft voor elke huishoudelijke uitdaging diverse intelligente en praktische oplossingen. Bekijk hieronder het uitgebreide Curver aanbod van Geels Woonwarenhuis!

Ons Curver assortiment

Heb je behoefte aan Curver campingspullen? Of zoek je handige huishoudelijke spulletjes of degelijke opbergers voor thuis? Dan ben je bij Geels Woonwarenhuis aan het goede adres! Of het nu gaat om een Curver wasbak, wasmand, druiprek, afvalbak, emmer of gootsteenmat, we hebben een zeer uitgebreid aanbod. Om snel de benodigde producten te vinden kun je het aanbod filteren op bijvoorbeeld prijs, kleur, materiaal en/of inhoud. Dat is wel zo makkelijk!

Heb je toch niet gevonden wat je zocht? Bekijk ons complete aanbod camping en caravan accessoires! Mocht je ergens niet uitkomen, bel dan gerust even naar onze klantenservice. Onze behulpzame medewerkers zijn van maandag tot en met zaterdag bereikbaar op telefoonnummer 0318 - 414 500.

Daarom koop je Curver accessoires bij Geels Woonwarenhuis


·         Alles wat je nodig hebt voor thuis of op de camping.

·         Verkrijgbaar in onze winkel én online te bestellen.

·         Betaling via de betaalmethode van jouw voorkeur.

·         Altijd een snelle levering en 14 dagen retourrecht.

·         Profiteer van scherpe prijzen en deskundig advies.