Naar boven

Cuisipro

Cuisipro Al meer dan 20 jaar lang is Cuisipro bekend in de wereld van keukengereedschappen. Het eerste succesvolle artikel kwam op de markt in 1990 en was een ijs-maker. Tegenwoordig heeft Cuisipro tientallen artikelen die wegens groot succes wereldwijd bekend zijn geworden en daarnaast hebben ze ook de artikelen die minder in de spotlights gestaan hebben. Het Canadese merk staat voor kwaliteit en simpel design. Hieronder ziet u het aanbod.

De principes van Cuisipro

Het Canadese merk heeft een aantal simpele principes waaraan elk product moet voldoen. Innovatie die uitdaagt, design dat aantrekt en kwaliteit die blijft. Deze drie principes zijn de basis voor elk artikel van Cuisipro en is een van de redenen van het grote succes wat ze bereikt hebben.  

De artikelen zijn ontworpen om hedendaagse taken in de keuken makkelijker en veiliger te maken. Vervolgens wordt er gezocht naar een aantrekkelijk design wat ieder aanspreekt. Ten slotte worden er zorgvuldig materialen uitgekozen die de kwaliteit zullen garanderen. Als er aan alle principes is voldaan, dan pas is het artikel Cuisipro waardig.

Cuisipro bij Geels Woonwarenhuis

Geels Woonwarenhuis heeft veel verschillende A-merk keukenartikelen in huis. Cuisipro is onmisbaar in dit assortiment. In de winkel staan een aantal artikelen tentoongesteld naast de vele andere keukenartikelen uit ons assortiment. U bent altijd welkom voor een bakje koffie.