Naar boven

Crock Pot: The Original Slow Cooker

Crock-Pot Lekker en vooral gezond eten zonder heel veel moeite te hoeven doen. Dat kan eenvoudig met een Crock Pot slow cooker. Hierin maak je bijvoorbeeld de lekkerste stoofpotjes, pastasauzen of curry gerechten. Met ons uitgebreide assortiment en advies is een Crock Pot kopen gemakkelijker dan ooit. Een Crock Pot heeft als voordeel dat je er van tevoren alle ingrediënten in kunt doen, en vervolgens doet de Crock Pot de rest. Het eten wordt op een lage temperatuur gegaard. Zo blijven ook alle vitamines behouden.

SNEL VINDEN: crock pot slow cooker

MEEST VERKOCHT: CrockPot CR507 Slowcooker - 4,7 l.

Een Crock Pot slow cooker kopen bij Geels Woonwarenhuis

Bij Geels vind je een uitgebreid assortiment aan Crock Pot slow cookers en zo maak je thuis ook de lekkerste gerechten. Of je nu wil koken voor een groot gezelschap, voor samen of liever alleen wil genieten, met de verschillende afmetingen Crock Pot slow cookers is er altijd wel een voor jou.
Zo is deze Crock pot slow cooker​ van 2,4 liter prima voor een klein gezin, en kan je met deze 4,7 liter Crock pot gemakkelijk eten voor een groot gezelschap bereiden.

Waarom een Crock Pot kopen?

Al sinds 1970 maakt Crock Pot originele slow cookers voor het bereiden van de lekkerste gerechten, zoals stoofpotjes of currys. Door het gemak is de Crock Pot slow cooker al jaren populair en groeit de populariteit nog steeds snel. In de ochtend voor je aan een drukke dag begint vul je de Crock Pot met de mooiste ingrediënten. Bijvoorbeeld een goed stuk vlees, verse groenten en zelfs rijst of pasta.
​Voeg hier wat kruiden en liefde aan toe en laat de Crock Pot de rest van het werk doen. Terwijl jij de rest van de dag bezig bent, gaart de Crock Pot op lage temperatuur het eten. Zo blijven de smaak, en alle vitaminen goed behouden. Aan het eind van de dag is het alleen nog een kwestie van opdienen en aan tafel genieten van een heerlijke maaltijd.

4 tips voor het koken met een Crock Pot slow cooker

  • ​Door de lage temperatuur is vlees altijd heerlijk zacht gegaard en vol van smaak. Kies voor extra smaak daarom goed vlees.
  • Wil je vlees met een bruin korstje? Bak dit dan eerst in een pan aan, of kies voor een Crock Pot slow cooker met sauteerfunctie.
  • Door de lage temperatuur bakt het eten niet aan. Je hebt dus geen extra boter of olie nodig.
  • Zorg ervoor dat alle ingrediënten ontdooit zijn. Zo blijft de Crock Pot beter op temperatuur.