Naar boven

Koop je Brabantia prullenbak bij Geels Woonwarenhuis

Brabantia Brabantia is misschien wel hét Nederlandse merk om in huis te halen. Al jarenlang staat het merk bekend om de uitgebreide collectie prullenbakken en huishoudartikelen. Alle producten van Brabantie zijn duurzaam en van hoge kwaliteit, maar vooral stijlvol ontworpen. Voor elk gezin is er wel een geschikte Brabantia prullenbak. Je koopt ze van klein tot groot en in verschillende kleuren natuurlijk bij Geels Woonwarenhuis.

SNEL VINDEN: Brabantia prullenbak 30 literBrabantia touch bin | Brabantia vuilniszakken

MEEST VERKOCHT: Brabantia Tritanium Grillpan - 26x26 cm

Ontdek de Brabantia prullenbak

Een Brabantia prullenbak is een icoon in je keuken of waar je de prullenbak ook neerzet. Alle prullenbakken hebben een tijdloos design en zijn verkrijgbaar in hippe kleuren. Ook aan keuze is er geen gebrek. Of je nu op zoek bent naar een pedaalemmer, een klassieke prullenbak met push-systeem of een touch bin. Er is altijd een ​Brabantia prullenbak​ die bij jou past.

De Brabantia newIcon prullenbak

Uniek van Brabantia is de New Icon prullenbak. Met deze collectie komt de pedaalemmer weer terug, en is deze stijlvoller dan ooit. De Brabantia newIcon is verkrijgbaar in hippe felle kleuren, of in luxe tinten. Met deze prullenbak zorg je niet alleen voor een opgeruimd huis maar help je ook mee met het opruimen van de oceanen. Brabantia steunt The Ocean Cleanup, en doet een donatie bij iedere verkochte newIcon prullenbak.

Brabantia koop je bij Geels Woonwarenhuis

Daarom kies je voor een Brabantia prullenbak

Er zijn veel redenen om voor een Brabantia prullenbak te kiezen:​
  • Er is altijd een precies passende vuilniszak.
  • Het deksel is afneembaar en eenvoudig schoon te maken.
  • Hoge kwaliteit en 10 jaar garantie.
  • Binnenemmer met ventilatiegaatjes.
  • Unieke modellen met nieuwe technieken zoals de touch bin.
  • Speciale Touch Bin met platte achterkant voor tegen de muur

Shop Brabantia bij Geels Woonwarenhuis

Bij Geels Woonwarenhuis vind je een uitgebreid aanbod Brabantia prullenbakken. Wij hebben vrijwel alle prullenbakken op voorraad en kunnen je nieuwe prullenbak snel leveren. Wil je jouw nieuwe prullenbak eerst uitproberen? Dat kan, ook in onze winkel vind je een uitgebreide selectie.