Nieuws! Op 27 april (Koningsdag) zijn we open van 09:00 tot 13:00 uur. Houd er rekening mee dat er op deze dag geen verzendingen zullen plaatsvinden.
Sluiten
Naar boven

Brabantia

Brabantia Brabantia is misschien wel hét Nederlandse merk om in huis te halen. Al jarenlang staat het merk bekend om de uitgebreide collectie prullenbakken en huishoudartikelen. Alle producten van Brabantia zijn duurzaam en van hoge kwaliteit, maar vooral stijlvol ontworpen. Voor elk gezin is er wel een geschikte Brabantia prullenbak. Je koopt ze van klein tot groot en in verschillende kleuren natuurlijk bij Geels Woonwarenhuis. Bekijk ons ruime assortiment online of kom langs in onze winkel!

SNEL VINDEN: Brabantia prullenbak 30 literBrabantia Bo Touch bin | Brabantia vuilniszakken | Brabantia broodtrommels

Ontdek de Brabantia huishoudartikelen

Brabantia maakt huishoudelijke klusjes eenvoudiger en leuker om te doen. Al 100 jaar maakt Brabantia vele huishoudens blij met haar stijlvol ontworpen producten voor in en om het huis. Vind bij Geels Woonwarenhuis het complete aanbod van Brabantia. Van handig keukengerei tot droogmolens en van praktische voorraadbussen tot stijlvolle Brabantia prullenbakken en Brabantia broodtrommels.

Daarom kies je voor Brabantia 

Er zijn veel redenen om voor Brabantia te kiezen:​
  • Praktisch en stijlvolle huishoudelijke artikelen
  • Betrouwbaar merk
  • Gemaakt van duurzame materialen
  • Standaard garantie van 5 tot 10 jaar op producten

Shop Brabantia bij Geels Woonwarenhuis

Bij Geels Woonwarenhuis vind je een uitgebreid aanbod Brabantia artikelen. Wij hebben alle artikelen op voorraad in onze winkel. Bestel je online? Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, is de volgende dag in huis! Of kom langs in onze winkel en bekijk ons Brabantia assortiment.