Naar boven

Ontdek Boska tools bij Geels Woonwarenhuis

Boska Ben je op zoek naar kwalitatief hoogwaardig keukengerei met een tijdloos design? Dan moet je zeker even een kijkje nemen in het assortiment Boska keukenbenodigdheden van Geels Woonwarenhuis. Boska specialiseert zich al meer dan 100 jaar in allerlei handige en duurzame keukenhulpjes die een leven lang meegaan. Niet voor niets staat het merk erg bekend om hun Food Tools for Life. Ontdek de meest stijlvolle food tools van Boska voor kaas, chocolade en meer op onderstaande pagina:

Over Boska food tools

Boska specialiseert zich al meer dan 120 jaar in het ontwerpen en vervaardigen van handige keukenbenodigdheden. Het verhaal van het merk begon in 1896 nabij Gouda, toen de smid Willem Bos begon met het maken van kaasgereedschap voor de plaatselijke boeren. Sindsdien is het hun missie geworden om slim en mooi gereedschap voor in de keuken te vervaardigen. Dat is zeker gelukt, want Boska kaasgereedschappen hebben in de loop der jaren meerdere design awards gewonnen. De focus van het merk ligt op duurzaamheid: Boska ontwerpt namelijk producten die een leven lang mee gaan. Op alle Boska producten krijg je dan ook standaard 10 jaar garantie. Hun slogan is niet voor niets Food Tools for Life!

Ons assortiment Boska

Geels Woonwarenhuis biedt een uitgebreid assortiment Boska keukenbenodigdheden, bestaande uit allerlei slimme tools voor het snijden, raspen, schaven, krullen, smelten, grillen, serveren en presenteren van kaas, chocolade en andere lekkernijen. Zo hebben we onder andere Boska kaasschaven, kaasmessen, kaasraspen, fonduesets en serveerplanken. Onmisbaar voor feestjes, borrels en romantische avondjes. Met Boska food tools maak je elke keer weer een feest van je eettafel! De food tools van Boska zijn overigens ook een aanrader voor wie op zoek is naar mooie en functionele cadeaus. Dit zijn keukenbenodigdheden waar iedereen blij mee zal zijn! Voor vragen over het gebruik van de artikelen van Boska kun je altijd telefonisch of mail contact opnemen of je kunt langskomen in onze winkel. Onze kookspecialisten helpen je graag!

Boska keukenbenodigdheden bestel je bij Geels Woonwarenhuis!

Bij Geels Woonwarenhuis bestel je al die schitterende Boska food tools heel gemakkelijk online. Daarbij ben je altijd verzekerd van een veilige betaling en een snelle levering. Bestel je voor een bedrag van €50 of meer binnen Nederland? Dan profiteer je ook nog eens van een gratis verzending. Onze collectie Boska food tools is uiteraard ook te bekijken in onze winkel. Je bent van harte welkom bij Geels Woonwarenhuis in Bennekom!