Naar boven

Blond Amsterdam - A bit of Blond every day

Blond Amsterdam Vrolijk gekleurde borden, bekers en meer van Blond Amsterdam. Bijna alle vrouwen zijn er gek op en dat is niet zo vreemd. De illustraties zijn niet alleen erg leuk om naar te kijken maar beelden vaak ook erg herkenbare situaties uit. Bij Geels Woonwarenhuis vind je een uitgebreide collectie Blond Amsterdam servies, zoals mokken, borden, de bekende Blond Amsterdam suikerpot en nog veel meer. Hiermee kan je jouw eigen collectie beginnen of natuurlijk een Blond Amsterdam servies cadeau geven.

SNEL VINDEN: blond amsterdam mokblond amsterdam theepotblond amsterdam unicorn

Grote collectie Blond Amsterdam servies

Gezellig theedrinken en even bij kletsen, of de hele familie uitnodigen voor een high tea. Met het gezellige servies van Blond Amsterdam wordt het altijd een groot feest. Bij Geels Woonwarenhuis hebben wij een groot assortiment Blond Amsterdam artikelen. Zo begin je een nieuwe verzameling altijd goed met de mokken en bekers van Blond Amsterdam, maar ook voor een leuk cadeau ben je aan het juiste adres bij Geels Woonwarenhuis.
Blond Amsterdam servies kopen online

Een feest op tafel met Blond Amsterdam

Het servies van Blond Amsterdam is gedecoreerd met vrolijke gekleurde illustraties. De tekeningen zijn ontworpen door Femque van Geffen en Janneke Dröge​. Zij halen hun inspiratie uit het dagelijkse leven, hierdoor zijn de tekeningen herkenbaar voor veel vrouwen. Zo zijn er mokken met thee drinkende vriendinnen, maar ook gebaksbordjes met tekeningen van zoete lekkernijen of handtassen.
​In de collectie vind je verschillende lijnen. Zo is er de City lijn met tekeningen van grote wereldsteden waaronder Amsterdam, Londen en Parijs of de From Asia with Love collectie met Aziatische tekeningen en ideaal om sushi op te serveren.

Een vrolijk servies is natuurlijk niets zonder zoete lekkernijen er op. Deze maak je ook gewoon zelf met onze uitgebreide collectie Koken & Tafelen. In onze webshop en winkel vind je alles om de lekkerste taarten, koekjes, cakes en nog veel meer te bakken. Laat je inspireren en serveer je baksels op je eigen vrolijke servies. Ontdek hier ons bak assortiment.


Blond Amsterdam online kopen

Blond Amsterdam servies koop je online natuurlijk bij Geels Woonwarenhuis. Alle artikelen van Blond Amsterdam zijn leverbaar en heb je dus altijd snel in huis. Wil je liever eerst inspiratie op doen kom dan naar onze winkel en ontdek de grote Blond Amsterdam collectie daar. Wil je iemand een leuk cadeau doen dan kan dit natuurlijk ook eenvoudig met onze grote collectie. Vrijwel iedereen kan de vrolijke tekeningen waarderen, en een positief cadeau is altijd goed.