Naar boven

BK - Met passie smaakt het leven beter

BK Van onverwoestbare koekenpannen en complete pannensets, tot retro braadpannen van de allerbeste kwaliteit. Hoe wil jij koken? Ontdek de prachtpannen van BK!

SNEL VINDEN: bk pannenbk bestekbk pannenset

Kook hoe jij wilt met BK pannen

Doordeweeks wil je het eten lekker snel op tafel, en in het weekend wil je uitpakken als topkok. Met de pannen van BK kies jij hoe je wil koken. In de collectie van BK vind je pannen voor elk gerecht, ieder seizoen en voor elke dag van de week. Bij Geels Woonwarenhuis vind je een grote selectie aan BK pannen. Zo hebben wij de BK Conical, Fortalit, Easy en Premium pannen in onze collectie.
Ben je toe aan een compleet nieuwe pannenset? Ontdek dan de complete BK pannensets om zo direct een goede start te maken, niet alleen kookt dit makkelijker maar het staat ook rustiger op tafel.

BK pannen koop je bij Geels Woonwarenhuis

Dek de tafel met BK bestek

Naast de bekende pannen maakt BK ook luxe bestek. Hiermee dek je extra stijlvol de tafel om zo nog meer te genieten van je vers bereide maaltijd. Bestek van BK is altijd van de hoogste kwaliteit en vaatwasmachine bestendig. Het bestek wordt gemaakt van 18/10 RVS edelstaal en is daarom duurzaam in gebruik. Door het 100% Nederlandse ontwerp ligt het ook lekker in de hand en is het veilig in gebruik. Omdat BK overtuigd is van de kwaliteit van het bestek krijg je levenslange garantie op fabricagefouten en/of fouten in gebruikte grondstoffen​. Ontdek je nieuwe BK bestek nu bij Geels Woonwarenhuis.

Elke dag weer de kwaliteit van BK

Al meer dan 150 jaar maakt BK pannen en kookgerei van hoge kwaliteit. Doe bij je ouders of je oma eens het keukenkastje open en de kans is groot dat je daar BK pannen vindt. Door de hoge kwaliteit gaan de pannen jarenlang, en vaak zelfs generaties lang mee. Ontdek nu het gemak van koken met BK pannen en laat je inspireren in onze winkel. Weet je al welke pan je nodig hebt, of wil je gewoon je collectie uitbreiden? Dan bestel je een grote collectie BK pannen gewoon online in onze webwinkel. De meeste pannen zijn op voorraad en daarom snel leverbaar. Zo kan jij snel beginnen met koken.

​BK pannen koop je natuurlijk online of in de winkel bij Geels Woonwarenhuis in Bennekom.