Naar boven

Big Green Egg

Big Green Egg Een Big Green Egg barbecue is uitermate geschikt voor slow cooking. Altijd herkenbaar door zijn kenmerkende uiterlijk. De Big Green Egg wint snel aan populariteit bij foodies, topkoks, barbecue liefhebbers en echte stoere mannen. De Big Green Egg is niet zomaar een barbecue, door zijn speciale vorm van keramiek is het een echte alleskunner. Je kan er niet alleen mooie stukken vlees op grillen, maar je kunt hem ook gebruiken om te roken en zelfs als oven. Geels Woonwarenhuis is officiële dealer van Big Green Egg.

Een Big Green Egg kopen

Een Big Green Egg koop je bij Geels Woonwarenhuis. Omdat wij een officiële Big Green Egg Gold Dealer zijn ben je altijd verzekerd van goed advies, en heb je altijd levenslange garantie.
De Big Green Egg is gebaseerd op de zogeheten kamado, een Aziatische kleioven. Hierin blijft de temperatuur constant en dit levert smaakvolle en sappige gerechten op.
​De Big Green Egg wordt gemaakt van exclusief door NASA ontworpen keramiek die de werking nog beter maakt. Het keramiek is niet alleen bestand tegen hoge temperaturen maar werkt ook nog als een uitstekende warmtegeleider. Door het gebruik van deze technieken ben jij altijd zeker van heerlijk bereide gerechten.

Welke Big Green Egg past bij jou?

De Big Green Egg is er in een groot aantal verschillende afmetingen, van de Mini die uitstekend past op een balkon tot de Extra Large waarop je zonder problemen kan koken voor grote gezelschappen. Tot en met de Large hebben wij deze barbecues altijd op voorraad, de Extra Large kunnen wij wel snel leveren.
​Het formaat dat bij jou past hangt af van de hoeveelheid personen waar je voor gaat koken en waar je de barbecue wil gebruiken. De Mini en MiniMax zijn bijvoorbeeld ook binnen te gebruiken onder een goede afzuigkap en zijn hierdoor erg flexibel. Wil je de Big Green Egg alleen buiten gebruiken en voor een meerdere mensen koken dan is de Small een goede keuze.
​Bereid je vaak eten voor grotere gezelschappen kies dan voor een Large of Extra Large. Je kunt hier zonder moeite grote stukken vlees of meerdere gerechten op bereiden.

Alle Big Green Egg accessoires

Om je Big Green Egg helemaal compleet te maken zijn er een groot aantal accessoires beschikbaar. Zo is er bijvoorbeeld het BGE Kookboek met de lekkerste recepten om te bereiden op jouw nieuwe Big Green Egg. Verder zijn er handige accessoires zoals een gridlifter, ovenhandschoenen, een thermometer en nog veel meer. Wil je pizza's bakken op je BGE? Gebruik dan de pizzasteen om zo heerlijke authentieke steenoven pizza's te kunnen bakken in je eigen achtertuin.

Daarom koop je een Big Green Egg bij Geels Woonwarenhuis

  • Wij zijn officieel dealer en daarom heb je levenslang garantie op je Big Green Egg.
  • Wij bieden altijd een scherpe prijs.
  • De hoes is altijd inbegrepen bij een compleet model.
  • Wij geven een eerlijk en objectief advies.
  • Wij hebben een uitgebreid assortiment accessoires.