Naar boven

AeroCover, Breathable Protection

AeroCover De meeste mensen hebben hun tuinmeubilair het hele jaar door buiten staan. Maar door veranderingen in de temperatuur is condensvorming onvermijdelijk. En dat kan ervoor zorgen dat je tuinmeubels worden aangetast door vocht en schimmels. Wil je je tuinmeubels optimaal beschermen? Kies dan voor een AeroCover tuinmeubelhoes! De hoezen van AeroCover worden gekenmerkt door de uitstekende kwaliteit polyester, die tuinmeubels beschermt tegen alle weersinvloeden. Met een AeroCover beschermhoes ben je verzekerd van topkwaliteit! Zo kun je de levensduur van je tuinmeubilair aanzienlijk verlengen.

Waarom een AeroCover tuinmeubelhoes?

De ribstop polyester tuinmeubelhoezen van AeroCover zijn waterbestendig en toch ademend. Verder zijn ze voorzien van een speciaal membraan dat helpt om vocht zo snel mogelijk af te voeren. Hierdoor krijgen schimmels en algen geen kans. Tegelijkertijd beschermen de hoezen je tuinmeubels tegen stof en vuil. In tegenstelling tot beschermhoezen van vinyl of pvc (die overigens ook niet ademen) blijven de polyester AeroCovers ook bij temperaturen onder het vriespunt flexibel.

De vezels van dit duurzame materiaal zijn door en door geverfd, waardoor de kleur niet snel zal vervagen. Alle AeroCover hoezen zijn voorzien van geïntegreerde koorden met aan beide kanten twee stoppers, zodat je de hoes strak over het tuinmeubel of de parasol kunt trekken. Elke AeroCover beschermhoes wordt bovendien geleverd inclusief een handige opbergtas.
 

Bescherming voor je tuinmeubelen: ons AeroCover assortiment

Geels Woonwarenhuis biedt een ruim Aerocover assortiment met beschermhoezen voor diverse loungesets, tuinmeubelsets, tuinbanken en tuintafels. Je hebt daarbij de keuze uit een breed scala aan afmetingen. Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor een AeroCover beschermhoes voor je parasol. In de productomschrijving staat voor welke parasols de betreffende beschermhoes geschikt is.

Neem ook eens een kijkje bij onze tuin accessoires!

Daarom koop je een AeroCover beschermhoes bij Geels Woonwarenhuis

·         Het grootste aanbod tuinmeubelhoezen van A-merken.

·         Een veilige transactie via de betaalmethode van jouw voorkeur.

·         Verkeerde maat beschermhoes? Stuur je bestelling binnen 14 dagen retour!

·         Snelle levering via PostNL of afhalen in de winkel.

·         Gratis advies van onze deskundige adviseurs.