Naar boven

123-products

123 Products 123 Products werd opgericht in 1988 en richtte zich op het oplossen van een veelvoorkomend probleem in de nichemarkt van de caravans en campers: de welbekende ‘zwarte strepen’. Na een periode van innovatieve ontwikkelingen werd de 123 Products Zwarte Strepen Verwijderaar gelanceerd: een intensief reinigende shampoo die in staat is om de strepen van vrijwel alle oppervlakken te verwijderen, zonder hierbij de lak te beschadigen. Ook (glazen) ramen kunnen veilig met dit product gereinigd worden. Inmiddels zijn we ruim 20 jaar verder en is 123 Products uitgegroeid tot marktleider in Nederland - met voor elk probleem een oplossing.

Gebruik van 123 Products Zwarte Streep Verwijderaar

Voorafgaand aan het gebruik van de 123 Products Zwarte Streep Verwijderaar dient het oppervlak goed nat te worden gespoten. Vervolgens spuit je de zwarte strepen van onder naar boven in met een ruime hoeveelheid van het product, waarna je het oppervlak behandelt met een borstel. Daarna meteen afspoelen met ruim water. Het wordt aanbevolen om het oppervlak na behandeling weer in de wax te zetten.

Ons assortiment 123 schoonmaak producten

Naast de bekende Zwarte Strepen Verwijderaar levert Geels Woonwarenhuis nog veel meer 123 schoonmaak producten. Hierbij kun je denken aan spuitwax met UV-bescherming voor caravans en campers, caravan en camper shampoo, Omega Dry doekwaterdichting voor tentdoeken, Sekalube ritsspray, ontkalker voor huishoudelijke apparaten, reinigers voor koffie- en theevlekken, toiletreinigers, krasverwijderaar voor kunststof ramen, pvc- en vinylreiniger, velgenreiniger en polijstpasta. De producten worden waar nodig en mogelijk ontwikkeld in samenwerking met fabrikanten van onderdelen of beplating. Je bent dus altijd verzekerd van het beste resultaat! 123 Products levert overigens ook diverse reinigingsborstels, velgenborstels, schrobbers en pads.

Kun je niet vinden wat je zoekt in ons assortiment 123 Products? Kijk ook eens bij de huishoudelijke artikelen in de categorie camping- en caravanaccessoires.
 

Daarom koop je 123 Products bij Geels Woonwarenhuis

·         Hét adres voor producten op het gebied van caravan onderhoud

·         Veilig betalen via de betaalmethode van jouw voorkeur

·         Snelle levering en 14 dagen retourrecht

·         Professioneel advies van onze deskundige medewerkers

·         4000m2 ruime winkel/showroom in Bennekom